25 May 2013

# jahit sendiri

DIY : Dah Siap

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Diy ni dah lama mama siapkannya tapi masih mama tak postkan entri ni...inilah hasilnya diy yang dapat mama buat tempohari tekan sini.....hanya dapat menyiapkan cover pemegang peti ais,alas peti ais dan pemegang periuk...


alas peti aisnya tempohari tak sempat mama nak memgambil gambarnya sebab anak mama sudah bawa balik ke Pahang...hanya ada gambar pemegang peti ais itu saja...cover peti ais dapat 4 pasang pemegang periuk tu pun dapat 4 pasang...2 pasang mama dah bagi untuk anak mama bersama dengan alas peti aisnya...:)


walaupun hasilnya tak seberapa tapi mama merasa puas hati dapat menjahitnya sendiri dan melakukannya ikut kreativti mama sendiri...reben tu pun dah sedia ada jadi mama gunakannya semula jer...

p/s buat sendiri lebih jimat cos..

13 comments:

  1. assalamualaikum. buat sendiri lagi puas ye kan mama.

    ReplyDelete
  2. cantik!! satu set...nanti lps ni blh buat jual plak... ^^

    ReplyDelete
  3. wah cntik dan kreatifnya mama... :)

    ReplyDelete
  4. cantik hasil kreatif mama, kalau saya keras tangan nak buat lagi2 bab jahit nih..but not for mamaD dia juga hebat..org ppempuan bab2 ni memang kreatif kan mama maszull.

    ReplyDelete
  5. cantik sesangat mama...kathy nak oder... :)

    ReplyDelete
  6. kreatif mama!!! :) bagus kan, boleh jimat duit dan buat ikut yang kita nak.

    ReplyDelete
  7. cantik....tak adalah pemegang peti tue rosak...

    ReplyDelete
  8. Alahai...rasa nak buat jugak la, baru meriah dapur rmh, hehe

    ReplyDelete
  9. rajinnya mama~~
    Ibu ary salu tunjuk jek..
    Tahun ni konon nak jahit angsir raya.. Tapi haremmm.. berbungkus lagi kain dalam plastik,. HahahaXD

    ReplyDelete
  10. salam kunjungan balas mama, wah... cantik juga DIY yg mama buat ni. apa pun hasil dari kita sendiri lebih puas hati... kan mama?

    ReplyDelete
  11. As salam mama maszull,

    Bangga dpt berkawan dgn mama, serba boleh..! rajin pulak tu... Marya tak pernah ada skill menjahit... jahit baju koyak boleh lah...hikhik...

    Terima kasih ye mama atas ingatan & ucapan takziah... xoxxoox

    ReplyDelete