Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK?

SALAM 1 MALAYSIA


Jom-jom En.Ben kita buat segmen lagi
 sape2 nak join cepat tarikh tutup
hari ini jam 6.00 ptg...
kalau nak join okay...
Bye....


67 comments:

  1. @H.J

    ye mama pun join gak...H.J join la sekali...:)

    ReplyDelete
  2. hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    blog kamu memang best!!!

    ReplyDelete
  3. Thanks singgah belog Wana.

    http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-belog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  4. dtg singgah belog mama yg best :)


    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  5. @SoLy SoLicious

    thanks soly coz dtg blog mama yer...:)

    ReplyDelete
  6. lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

    ReplyDelete
  7. @Cik Purple Pinkypuff

    thanks dtg lawat blog mama k...
    nanti mama lawat balik...:)

    ReplyDelete
  8. @aimie amalina

    salam aimie mama pun join gak...

    sama2 la kita ye...:)

    ReplyDelete
  9. salam mama...blog mama mmg best!! tentang top komentor tu dr minggu lps tak kuar2 mama, mgkn tuan punya widget tu tgh upgred kot...

    ReplyDelete
  10. @Santri T.P.I.N.I

    thanks santri sbb puji blog mama...

    oh yer ke nak lihat pun x leh...:)

    ReplyDelete
  11. mama!!! cx dtg sini.. heheheh blog mama mmg la best! pewit~ ;)Ben Ashaari tanya blog saya best tak?

    ReplyDelete
  12. KAK, tulisan yg komen2 ni cam sakit mate sket...

    pndapat je =)

    ReplyDelete
  13. join dan follow mama! ^_^

    http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  14. 1st time dtg sini tengok kot2 ada yg best :)

    ReplyDelete
  15. @X.a.n.a

    tulisan komen yg mana dear yg sakit mate tu....

    nanti mama adjustkn...:)

    ReplyDelete
  16. hai... linda singgah sini :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  17. @Asyikin

    thanks lawat mama kat sini...nanti mama lawat blik k..:)

    ReplyDelete
  18. @Mohd Hazwan Hashim

    selamat berkenalan ye...

    biasa2 je blog mama ni x ada apa pun yg best nyer...:)

    ReplyDelete
  19. Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  20. @Izzul Amir

    thanks ye Izzul dtg sini lawat blog mama...:)

    ReplyDelete
  21. hai mama. thanks dtg belog kite. ;)

    singgah jenjalan. :)

    ReplyDelete
  22. @haslinda

    thanks haslinda dtg lawat blog mama yer...:)

    ReplyDelete
  23. woot2..datang sini :)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  24. singgah sini..best la blog ni ^_^

    jom tengok blog anis best ke x? hehehe

    http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  25. @Anis Athia

    thanks dtg lawat blog mama yer...:)

    ReplyDelete
  26. salam,

    Kancil datang terjah je...tak ikut segmen pun...hehehe...apapun blog kamu memang best....

    ReplyDelete
  27. salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini..

    ReplyDelete
  28. @QasehSuci

    thanks lawat blog mama ye...:)

    nanti mama lawat blik....

    ReplyDelete
  29. singgah dri segmen abg ben ..=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  30. hai hai mama. yana dtg & follow sini. salam perkenalan. :)

    http://lurvemycadbury.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  31. @SITI NOORNADIYANA

    thanks yer dtg lawat blog mama dr segmen ben...:)

    ReplyDelete
  32. nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

    new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

    ReplyDelete
  33. datang singgah dari segmen abg ben..
    salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

    blog best..eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  34. terjah dari segmen yg sama...
    saya suka...suka sangat blog ni..
    best...

    already follow u..

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. @Miss Nadya

    thanks dtg lawat blog mama yer...

    nanti mama terjah blog miss nadya...:)

    ReplyDelete
  36. @ninie_azriena

    mekacih dtg lawat blog mama...

    selamat berpuasa n slm perkenalan dr mama..

    hepy blogging...:)

    ReplyDelete
  37. @Zul Fattah

    mekacih dtg lawat blog mama n follow mama...:)

    nanti mama terjah blog zul...:)

    ReplyDelete
  38. pergh ! ramainya da komen !! mantap :) tengs sudi komen di blog fya :) nnti, jgn lpa dtg lg :)

    ReplyDelete
  39. Salam...Sy blogger baru..dari BA..;d

    ReplyDelete
  40. salam kenal...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

    ReplyDelete
  41. @FYA PELANG!

    thanks yer dtg lawat blog mama...

    sama2....:)

    ReplyDelete
  42. @azlina_muhammad

    thanks lawat blog mama ye...

    nanti mama gi lawat blog blik...:)

    ReplyDelete
  43. Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
    Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

    jemput datang sini..

    http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  44. @Nur Eyda

    slm perkenalan juga utk Nur Eyda....

    thanks coz lawat blog mama yer...

    nanti mama lawat blik.... :)

    ReplyDelete
  45. Hai awak!! :)

    Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  46. @Lulu Caldina

    thanks yer lulu dtg lawat blog mama ...:)

    ReplyDelete
  47. hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

    http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  48. @~AmyLiana86~

    salam perkenalan juga dr mama....

    thanks sbb follow mama yer nanti mama lawat blog amy...:)

    ReplyDelete
  49. hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..

    ReplyDelete
  50. @Fad

    thanks...sbb dtg lawat blog mama...:)

    ReplyDelete
  51. salam....
    dtg terjah blog best...

    follow kamu....

    http://sa-xi-di.blogspot.com/

    trimas bnyk2....

    ReplyDelete
  52. @Mohd Syahidi

    thanks lawat blog mama....

    nanti mama lawat balik...:)

    ReplyDelete