24 July 2017

# DIY

DAPAT JUGA HAND DRILL YANG BARU

AASSALAMUALAIKUM...

Disebabkan nak memasang kerusi makan mama yang baru akhirnya terpaksa juga beli drill skrew yang baru...yang lama ni boleh digunakan lagi tapi agak slow sedikit sebab kena cas dahulu...sekejap guna jer dah slow baterinya...jadi kali ni beli yang guna karen terus lebih mudah...plug in jer terus boleh guna...


Agak lambat nak buat kerja memasang hubby terus pergi beli jee drill yang baru kat kedai hardware...ni dia senang buat kerja memasang kerusi tu...

p/s semuanya nak mudah dan senang...

5 comments:

  1. Replies
    1. betul tu kerja lebih mudah...

      Delete
  2. memang betul tu kalau cas bateri tu tak berapa kuat..yang karen direct juga kuat & padu
    JanjiKita

    ReplyDelete