24 July 2017

# Lazada

TERKENA JUGA MAMA | PENGAJARAN UNTUK MAMA

ASSALAMUALAIKUM..
Bila tengok balik gambar kat web lazada ni terasa macam tertipu pun ada tapi bila difikirkan semula mungkin silap mama juga sebab pandang pada gambar saja tanpa melihat detailnya terlebih dahulu...pengajaran buat diri sendiri dan juga kawan-kawan semua...kalau nak bersoping tu berhati-hatilah dengan paparan gambar yang diletakkan...kali ini bila dah terkena barulah tersedar diri sekejap...lihatlah grandma akibatnya ni ! terlalu kemaruk sangat nak bershopping guna voucher lazada tu..nak cari meja makan 8 set akhirnya dapat 6 set juga...tak apalah mungkin ada hikmahnya...


Bila tengok gambarnya ada 8 kerusi tapi sebenarnya hanya 6 kerusi saja...nak salahkan sesiapa pun tak ada gunanya lagi ! jadi redha jer la apa yang diperolehi ini...



p/s tetap jadi pengajaran bila nak shopping online..

12 comments:

  1. Betul tu mama masz, kalau beli online wajib baca details produk yg dijual ... lepas ni mrs pip pun akan lebih berjaga2 beli online ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu mmg kena berjaga2 kalau beli brg online ni...

      Delete
  2. o... dia tunjuk gambar 8 kerusi tp kat atas tu dia tulis 1+6 kan mama... tul tu kena teliti n tgk btl2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu dia salah letak gambar kat situ...silap sendiri...

      Delete
  3. shopping di Lazada kena baca description betul-betul sebelum purchase.. Kalau memang silap pada description boleh tukar..

    ReplyDelete
  4. betul tu mama.. dilah pun kalau shopping online ni mmg tgk detail betul2..

    ReplyDelete
  5. Wahh beli set kerusi makan.. cantik..

    ReplyDelete
  6. Meja makan dh sampai ..alhamdulillah .. tak pe mama maszull jangan sedih2 kurangnya dua tue . Next time check detail

    ReplyDelete
  7. nak tgk meja sikit tlg close up hihi

    ReplyDelete
  8. lahhh , ksian mama . tak apa lh. lain kali kena lebih berhati hatilah

    ReplyDelete
  9. Iklan ni kira mengelirukan.
    Tawaran dan gambar tak sama

    ReplyDelete