Monday, February 13, 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

SALAM 1 MALAYSIA

Assalamualaikum semua...


Wah dah lama tak join segmen En.Ben ini apa kata kita join reramai segmen En.Ben ni yer pada yang nak join tu tentu dah tahu nak klik kat manakan...klik sini pada yang tak tahu yer...

Tajuk segmen dia memang bestkan "BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU"oleh itu marilah datanglah ke blog mama yang tak seberapa ini dan semestinya setiap hari ada entry yang akan menanti kedatangan kekawan semua,biasalah setiap blog akan mempunyai  banyak entry yang menarik tapi pada mama semua entry yang ada di blog ini memang menarik...

kat blog mama ni banyak terdapat petua-petua berguna ! terdapat juga info-info agama,cerita lawak,tips2 dan macam-macam lagi...pada yang belum mengenali mama jom la datang ke blog mama yer...

Entry yang dirasakan menarik
3- Lawak

Okay cepat join segmen En.Ben ni segmen ditutup pada pukul 10 malam ni yer...

52 comments:

  1. Assalamualaikum Mama

    moga berjaya

    ReplyDelete
  2. tak de entry menarik la mama nak suh orang baca..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaiku Maszull...memang banyak entri yg menari di sini, pcl support blog Mama Maszull..yeah, selamat join segmen.

    ReplyDelete
  4. salam......rajin menjenguk kesini, alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. ha'ah... semua entri ada kebaikannya...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum mama,

    selamat bersegmen..ndak dapat ikut...huhuhuh

    ReplyDelete
  7. rajin akak join segmen!
    saya sekarang dah makin malas...heheheee

    tapi blog akak memang best pun..

    ReplyDelete
  8. assalam .. hye gorgeous mama =)

    follow dr link blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

    ReplyDelete
  9. mhz dri COOL fm datang terjah..MHZ tengah nak carik blog untuk letak dalam blog list..kalau kamu sudi letak COOL fm dalam bloglist kamu, inform MHZ dgn memberikan komen pada entry di bwh ok..nnti MHZ pn akn letak blog kamu dlm bloglist COOL fm ok..hoho

    http://mhzmc.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  10. Salam Perkenalan Mama,

    dari belog Mr. Ben...

    ReplyDelete
  11. Salam singgah n follow sini...
    Salam perkenalan dari fendy

    jemput singgah

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  12. hi! singgah dari blog abg ben :)

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  14. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
    Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
    Hehehe...Thanx ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  15. Saya datang daripada segmen yang sama dengan mama.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya mama.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow mama pun.. semoga berjaya mama.. Aminnnn

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  16. best nyer,,,,
    sesapa blogger terkenal....

    ReplyDelete
  17. @[PCL]

    waalaikumusalam PCL mekacih yer sbb support blog mama yg x seberapa ni...:)

    ReplyDelete
  18. @Panglima Muda

    slm PM...insyaAllah kalau ada masa akan dtg singgah...:)

    ReplyDelete
  19. @Kancil 8349

    waalaikumusalam kancil...oh yer ke mekacih...:)

    ReplyDelete
  20. @mas saari

    bila ada masa tu boleh join skali tapi kalau x diam jer...mekacih mas biasa jer blog akak ni...:)

    ReplyDelete
  21. @Mohd Hakimi Zulkifly

    okay nanti mama akan letakkn link hakimi kat blog mama yer...:)

    ReplyDelete
  22. @Fendy

    slm kenal dr mama juga nanti mama lawat balik k...:)

    ReplyDelete
  23. @Fendy

    slm kenal dr mama juga insyaAllah nanti mam singgah yer...:)

    ReplyDelete
  24. @Pka Rahim

    slm kenal dr mama juga...nanti mama lawat balik k...:)

    ReplyDelete
  25. @SuparMan SuaRez

    mekacih yer dtg sini follow mama nanti mama lawat balik k...:)

    ReplyDelete
  26. @Rocker Hearted Girl

    mekacih yer dtg lawat blog mama n follow nanti mam lawat balik k...:)

    ReplyDelete
  27. @remyhazza

    mekacih remy...sesama blogger kenalah b'kenalan kan..:)

    ReplyDelete
  28. @H.J

    mana boleh x ada mesti ada byk tu saja x nak tunjuk yer...:)

    ReplyDelete
  29. Hi MAMA...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

    Sama lah segmen kita kt BA !
    Wahh..Dah baca blog mama, Cantik.

    Jom tgk entry sy di blog.
    www.pelangianoy.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. Selamat bersegmen ma..

    Jom semua terjah blog mama!!

    ReplyDelete
  31. @ZaroL

    mekacih yer dtg lawat blog mama ...:)

    ReplyDelete
  32. dari blog BA terus lepak sini & follow. lucky no 1580. hee. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  33. selamat bersegmen ye mamam.hehehe

    ReplyDelete
  34. Salam perkenalan dari Sihatimerahjambu
    Datang dari segmen yang sama.Hari ni last jejak balas kengkawan.

    Jemput singgah sini

    azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  35. @Azhafizah[フィザ]

    slm kenal dr mama juga yer...insyaAllah akan mama jejaki balik k...:)

    ReplyDelete
  36. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete