31 March 2014

# Slim Fast Diet

Review 10 Hari Bersama Slim Fast Diet

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Mula-mula memang mama tak sangka boleh mendapatkan produk Slim Fast Diet ini...apabila terpilih memang terasa keterujaannya...mama terpilih dari giveaway yang dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan telah menjadi salah seorang dari 40 blogger yang terpilih untuk mencuba dan memberikan testimoni produk Slim Fast Diet ini...terimakasih Mia Liana dan juga My Beauty Herbs kerana memilih mama..


Slim Fast Diet ini adalah satu produk minuman untuk diet dan boleh mengurangkan berat badan seseorang...mulanya percubaan ini adalah untuk hubby tapi kerana ada masalah tentang pemakanan ubat dari hospital terpaksalah mama gantikan pula dengan anak mama untuk mencubanya...jadi hari ini mama reviewkan testimoni dari anak mama sendiri tentang Slim Fast Diet ini yang sememangnya ianya dapat mengurangkan berat badan seseorang...



Slim Fast Diet ini adalah satu produk minuman kesihatan diet yang amat berkesan bagi yang mahu berdiet..Formula Slim Fast Diet ini diperkayakan dengan kandungan organik seperti raspberry,apple,fiber,psyllium husk,oligo,collagen,orange de,acaiberry,grape seed,garnicia cambogia,hoodia,cassia angustifolia,I-carnitine,minerals dan vitamin.SlimFast diet ini akan dapat membantu mengurangkan berat badan dengan pantas dengan 6-8kilo mengikut tempoh serta metabolisma seseorang.



Hari pertama anak mama meminum Slim Fast Diet ini memang sudah terasa perubahan yang amat ketara sekali..berat badan anak mama sebelum menggunakan Slim Fast Diet ini adalah 60kg dan pada hari pertama meminum produk ini berat badannya telah menurun sebanyak 3kg...memang terasa perubahan menurun berat badan yang ketara dan kekerapan membuang air besar itulah puncanya penurunan berat badan dengan cara yang hebat sekali...

Paling ketara adalah ianya dapat mengempiskan perut kita,mengurangkan sembelit,mengurangkan bonjolan,menganjalkan kulit,penampilan diri kita dan membuatkan kulit kita kan lebih sihat dan berseri..selera makan pun sudah agak berkurangan tidak seperti selalu mudah cepat lapar...


Cara meminum Slim Fast Diet ini adalah 1sachet bagi yang mempunyai berat badan bawah 75kg dan bagi yang melebihi 75kg digalakkan meminum 2sachet sehari pagi dan malam..bagi anak mama setiap pagi sebelum sarapan dia akan meminum setengah gelas Slim Fast Diet ini dahulu...

Kita hanya perlu membancuh Slim Fast Diet ini dalam setengah gelas air suam saja...rasanya memang sedap terasa raspberry di dalamnya...dan amat digalakkan lebih kerap meminum air masak sekurang-kurangnya 3 liter sehari bagi memudahkan pembuangan toksid dan lemak di dalam badan melalui proses membuang air kecil dan juga semasa berpeluh...
   

gambar sebelum dan selepas

perubahan amat ketara pada anak mama adalah dibahagian perutnya...dulu agak nampak kebuncitannya tapi sekarang setelah 10 hari menggunakan Slim Fast Diet ini semakin kempis dan slim pinggangnya...itu diakui sendiri oleh menantu mama bila melihat perubahan yang ketara berlaku pada berat dan perut isterinya iaitu anak mama...

Sebelum memakan produk Slim Fast Diet ini berat anak mama mencecah 60kg tapi sekarang sudah berkurangan hanya 55kg...alhamdullilah dengan meminum produk Slim Fast Diet ini anak mama sudah berjaya mengurangkan berat badannya sebanyak 5kg selama 10 hari menggunakan produk Slim Fast Diet ini...jika diteruskan meminumnya mungkin akan berterusan proses mendapat badan yang slim dan ramping semula...

Pada kawan-kawan yang ingin juga mencuba produk Slim Fast Diet ini bolehlah menghubungi alamat dan laman web yang tertera di bawah ni yer...produk yang cukup berkesan sekali...



Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.

23 comments:

  1. alhamdulillah..berkesannya produk nie..menarik!

    ReplyDelete
  2. menarik tu mama.. banyak pengurangannya..

    ReplyDelete
  3. tahniah akak memang berkesan la

    ReplyDelete
  4. harap222 sampai targetnya

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mama. bestnya! semoga berjaya. sheila dah terima hadiah daripada mama. best sangat. terima kasih ya. singgah sambil menabung infinti sini~~~

    ReplyDelete
  6. salam. tahniah kerana telah berjaya membuat review produk slimfast diet.

    entri anda tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast.html

    semoga berjaya di peringkat seterusnya. good luck!

    ReplyDelete
  7. Wah kak makin berseri lepas consume SFD, dah berjaya turunkan berat badan. Ditambah serinya dengan tudung aj. Neeza pun peminat aj juga :D

    Salam singgah dari blog:

    http://www.haneeza.com/2014/03/cabaran-kurus-10-hari-bersama-slim-fast.html

    ReplyDelete
  8. lain sangt sebelum dan selepas tu..tahniah.:)

    ReplyDelete
  9. Saya ni kurus. Cmne nak gemuk ya?

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat anak mama , begitu hebat sekali penurunan berat pd 1st day berlaku..haha memang agak mustahil tapi mesti boleh kalau kena dgn disiplin bersama SFD ; keyakinan tu penting..Semoga berjaya lg di sesi seterusnya. ~all the best mama :)

    http://www.nazlee.com/2014/03/review-slimfast-diet-selepas-10-hari.html

    ReplyDelete
  11. tahniah dan gud luck!follow sini jugak..dari segmen yang sama http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/kurus-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  12. goodluck mama

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/03/review-slimfast-diet-cabaran-10-hari.html

    ReplyDelete
  13. Wah wah wahh!!!
    Congratulations!!! Hihihi. Qila pun dari Giveaway SlimFast Diet ni jugak heee~
    Best of luck!!!
    Harap mara lah ke next round kan :D :D :D hihi

    ReplyDelete
  14. Salam. tahniah... semoga berjaya ke perngkat seterusnya..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  15. Salam. tahniah... semoga berjaya ke perngkat seterusnya..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  16. SALAM,
    TAHNIAH kerana berjaya kurangkan berat badan..
    harap berjaya ke pusingan seterusnya ya..
    datang dari SEGMEN yang sama...

    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/review-slimfast-diet-kurangkan-berat.html

    ReplyDelete
  17. Salam.
    wahh bnyk nya turun 5 kg
    dr segmen yg sama
    http://hazelmerah.blogspot.com/2014/03/kembali-ramping-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  18. Tahniah !! Dari cabaran yg sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete