31 March 2014

Header Baru Lagi...???

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Tukar lagi ke???Asyik la tukar header baru mama ni..awal tahun hari tu baru saja tukar ni tukar lagi memang rajin sesangat la mama ni...bukan rajin yer anak-anak dan kawan-kawan ! saja jer nak bagi kawan-kawan masuk ke blog mama dalam suasana yang baru...kalau asyik yang sama boring juga kadang-kadang bila melihatnya...

setiap 3 bulan mesti nak tukar header yang baru..baru terasa perubahan suasana yang baru...blog pun macam rumah juga perlu di jaga dan dikemas kinikan selalu agar perubahan dan suasananya akan sentiasa ada pada tuan rumah juga jiran-jiran yang datang berkunjung nanti...macam mana kawan-kawan tolong bagi komen sikit tentang header baru mama kali ini...okay ke tidak...?

p/s  suka juga perubahan sekali sekala...

20 comments:

  1. Salam... cantik, pandai mama eik... saya tak sempat lagi nak letak header... sebab kalau letak mau 3 minggu sekali tukor...

    ReplyDelete
  2. salam mama..cantik...by the way,nak bgtau hadiah dah sampai..thanks mama

    ReplyDelete
  3. cantik header baru ni mama...

    ReplyDelete
  4. rajinya mama tukar header. Sama lah macm saya.. dlm sebulan mesti wajib tukar :) hehe Btw,
    hari ni duedate GA ni! Duit cash & hadiah misteri menanti pemenng :) http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/03/first-ga-by-harxenharley.html

    ReplyDelete
  5. Simple. Tapi klo bagi nampak muka mama tu lagi cun. Sebab nampak sipi jer ☺

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum....wah cantik...

    ReplyDelete
  7. meh tolong cik kumbang pula
    dah berbulan xtukar header hue3~

    cantik header baru mama ,kemas & kreatif :)

    ReplyDelete
  8. rasa macam dah lama tak ke sini =)
    macamana mama buat header? pakai photoshop?
    saya tak reti =)

    ReplyDelete
  9. wee. saya dah lama tak tukar header. hehee :D

    ReplyDelete
  10. nice :) yang penting ada darwisy :p

    ReplyDelete
  11. Menarik header baru nie...

    ReplyDelete
  12. nampak lain la bila masuk sini..tukar2 header sekali sekala mmg ok je..

    ReplyDelete
  13. grandma yang tak macam grandma pun kak..hehehe..

    ReplyDelete
  14. Selangkah ke hadapan. Cantik header ni.

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum mama, comel gak header baru ni. rasa fresh je tengok. hehe singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
  16. lama xmai sini amma sory bz terukk..dh berubah header nice2..

    ReplyDelete
  17. cntik.mama edit sendiri ke

    ReplyDelete