Tuesday, March 06, 2012

Harap Dapat Sokongan Dari Kekawan Mama Yer...

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum semua....
Hari ini mama nak promosikan blog anak mama yang bongsu ni dan mama berharap kekawan mama semua dapat menyokong minat anak mama ini dan bersama-samalah semuanya menjadi follower blog beliau ni...

anak mama yang seorang ni memang suka pada bidang photograper ini dan mama juga berharap satu hari nanti anak mama ini boleh berjaya dan dapat memantapkan lagi skil beliau dalam bidang photogapher ini...semua gambar dalam blog beliau ini adalah hasil dari kerjatangan beliau sendiri dari segi pengambilan gambar juga bab edit mengedit....

jom kekawan semua terjah blog anak mama ni pastu tinggalkanlah komen yang membangun tentang gambar-gambar yang telah beliau letakkan di blog itu...moga dengan komen dari kekawan nanti dapat menaikkan semangat beliau agar lebih aktif dan dapat membantu beliau lagi dalam memantapkan skil-skil tentang pengambilan gambar ini...

p/s jom keluar amik angin petang2 minggu ni...

47 comments:

  1. Nak jadi photographer yang berjaya mesti tebalkan muka dan kurangkan sifat malu .. kena berani. :)

    ReplyDelete
  2. wah...anak mama dh de blog jgk erk....syabas! nk gi terjah die skg

    ReplyDelete
  3. doodle tu ada kawan blogger yg tolong buatkan mama, diary ninie nama blog dia. ada saya tinggalkan link blog dia dekat kolum entri khas...

    ReplyDelete
  4. ala segmen yg saya nak buat nanti, yg senang2 je mama dan tak perlu buat entri pun. cuma jawab soalan dan tinggalkan link di ruang komen je nanti. tak perlu nak tag kawan... kan senang mama?

    ReplyDelete
  5. ok kak, saya dah terjah dah blog anak akak tu..cun2 gak pic yang dia amik yer..saya siap jadi follower yang ke-10 lagi yeahhh

    ReplyDelete
  6. good luck untuk dia n happy blogging :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum ma..
    citra dtg bg sokongan dan terjah blo fotografer :)

    ReplyDelete
  8. wah! minat photographer, sama ngan saya...heheheee

    ReplyDelete
  9. nak jadi model boleh ke mama??haha

    ReplyDelete
  10. da singgah blognya~~ menarik ^_^
    bidang kesukaan diakn~~

    ReplyDelete
  11. da singgah blognya~~ menarik ^_^
    bidang kesukaan diakn~~

    ReplyDelete
  12. wah..ank mama pun da buat blog..;)

    ReplyDelete
  13. Sy suka gambar yg dia ambil... Kebanyakannya.....

    ReplyDelete
  14. ok pcl support sedaya mungkin..terjah sana jap lg...syabas dh jd blogger.

    ReplyDelete
  15. mama..ni sweetstudio yg kat damansara tu ke? sy amik diorg jd OP masa saya bertandang di klang thn lepas

    ReplyDelete
  16. @msredcheesecake

    mekacih moga akan jadi pembakar semangat beliau utk lebih berjaya...:)

    ReplyDelete
  17. Skrg sy online pakai hp. Nnti kat uma bila buka laptop saya akan follow anak mama ni ya.. Tetap sokong mnyokong sesama kita..

    ReplyDelete
  18. @Panglima Muda

    harap dpt sokong anak mama ni yer...:)

    ReplyDelete
  19. lepas nie boleh ler bergandingan antara ibu dan anak.....

    ReplyDelete