13 May 2013

# Muhamad Darwisy Zulkarnain

Awisy Accident

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum....
Bukannya accident sebenarnya yer tapi accident semasa Awisy berjalan-jalan naik walkernya tu...sekarang ni memang Awisy dah pandai sesangat menjalankan walkernya tu habis semua kaki kita dilanggarnya...

dulu masa mula-mula naik walker tu agak takut juga Awisy sekarang ni tak payah la nak cerita semua pelusuk rumah dah diterokainya nak tahu mula-mula Awisy naik walkernya tekan sini...

akhirnya Awisy berjaya juga mengambilnya...tengok la tu kerana nak ambil kertas katlog tu sanggup jatuh pun tak apa...

17 comments:

  1. Nasib jatuh beralaskan tilam ye Mama... =D

    ReplyDelete
  2. dah semakin lasak awisy rupanya.....

    ReplyDelete
  3. Hehehe...elok jer dia, tak nangis pon ☺☺

    ReplyDelete
  4. Hi sis,jom jawab soalan ni? Jom lahh,isi masa lapang ^^ Anda ditag!

    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/05/11-questions-from-aenn-athirah.html

    ReplyDelete
  5. anak buah saya tolak walker... tau2 dah berlari2 ngn walker dia... dah la xreti jalan lagi..huk8.. nsb baik x jatuh..huk8

    ReplyDelete
  6. alahai jatuh ker... ha bila naik walker ni.. laju jelah kaki tu

    ReplyDelete
  7. Ek ehh, garfield dia tu sama cm kita punya :D Nanti update pasal ni. Hahaa..

    ReplyDelete
  8. olo comelnya.... kuat nih sampai eksiden pun takde apa.. hihi^^

    ReplyDelete
  9. alaaaa.. siannya Awisy :( takpela, lama2 boleh berjalan pula.. sama ngan first time adik bongsu Hana naik walker :)

    ReplyDelete
  10. Tak cedera ke? Hati2 Awisy. Abg iman pun pernah hampir terjatuh dr walker sekali. Dpt kaki mmg seronok ke sana sini. Kaki kita pun jd mangsa ;)

    ReplyDelete
  11. hadoi sampai tergolek baby walkernya...huhu

    ReplyDelete
  12. nasib baik tergolek atas tilam... huhu

    ReplyDelete
  13. ala..ciannye awisy..da makin aktif...

    ReplyDelete
  14. budak lelaki mmg lasak dia.., umh pcl semuanya gurls...pon lasak jugak !

    ReplyDelete
  15. hero kuat hehehe..anak saya dulu pun camni..jengket jengket smpai terjatuh..peliknyer tak nangis pulak..adeh tak sakit kot kan ;)

    ReplyDelete
  16. Wah..lagi active sekarang ni ..dah lama tak jenguk sini ^^

    ReplyDelete