20 August 2011

# Ben ashaari # segmen Ben ashaari

BLOG PILIHAN SAYA IALAH

SALAM 1 MALAYSIA





Wah ada sambungan rupanya nak tahu yang mula
 mama ingatkan dah habis rupa2nya kena pilih pulak
blog yang menjadi pilihan hati mama...
Kalau tahu tadi x lah mama keluar pergi cari juadah untuk 
berbuka tadi...bila balik ada plak sambungan terpaksalah sambung
dengan line beruk ni buat hal jadi lembab nak tulis n3 ni...
lambat sikit x apa ye  En.Ben...
mama kena juga dahulukan bab2 kat dapur ni...
nak jadi isteri mithali(hehehe...) 

Okay mama pilih secara rawak yang mana mama tahu 
dan selalu lawat blog die orang...

  http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/08/papa-ben-nak-blog-dengan-segera.html
mama suka blog iffah ini sebab cikgu muda ni suka mengarang cerpen.
Cerpen iffah semua best2...mama suka dodol nyer tu...
kekadang mama tersasul panggil dia aimie ( jgn marah yer iffah)

  http://ubibadok.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
Seorang pelajar yg masih belajar...mama suka dgn komen2 dia...ada gaya jadi calon
menantu...(hehehe saja mama nak menyakat H.J)
H.J pun selalu datang komen kat blog mama

  http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
 Cik soly best sebab mama dapat menang segmen die dapat kad hari raya lagi
thanks cik soly...(tapi x sampai lg)

  http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
Blog mak dara simple tapi best pernah sekali masuk segmen mak dara mama dah kena puji
thanks mak dara yer...

  http://cxopportunities.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
CX'S thanks sebab selalu komen kat blog mama dan dah bagi mama kad hari raya..
selalulah komen kat blog mama yer...

  http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-blog-diperlukan.html
Kancil selalu datang juga komen kat blog mama ni seorang guru
dan terlalu sayang dengan kete kancilnya..

  http://www.alyaesprezzo.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
Alya ni blog dia mmg best tapi kekadang saja mama komen sebab dia x balas kunjungan
mama...tapi mama tetap komen juga...jangan marah ye alya

  http://run-awayy2112.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-nak-blog-dengan-segera.html
Dia masih baru lagi datang blog mama tapi mama suka dia sebab selalu saja dia datang
komen n3 mama yang merapu tu...

 Mama dah pilih secara rawak bahawa blog yang ada katun besar pada header ini,blog baru ini mama nak selalu rajin jenguk mereka.
nanti mama akan pergi lawat mereka...salam perkenalan mama hulurkan...

Satu lagi blog pilihan mama adalah blog gadis ini..mama akan terjah blog die bila mama
ada masa nanti...salam perkenalan akan mama hulurkan padanya...

Maaflah mama lambat postkan n3 ni sebab line beruk mama x boleh nak
loding gambar...lambat giler nak tunggu tu yang lambat postkan n3
mekacih yer pada sesiapa yang telah memilih blog mama yang  
biasa-biasa jer ni...


 

32 comments:

  1. mekasih mama

    erk cerpen best ke?

    bosan je mama

    mama jgn jdikan hj menantu..kang die naik antu wakaka

    ReplyDelete
  2. iffah.jangan jeles kalo baca ulasan mama pasal blog ubibadok tu..hak3

    ReplyDelete
  3. xsukenye ,,tak sempat join la mama,,,

    ReplyDelete
  4. ala mama..belum pos lagi sebab ramai yg x submit alamat depa... besok kot pos...teeheeeee

    ReplyDelete
  5. huhuhu..mamaaaaaaaaaaaaaaaa, maaf kekadang tu bz dan ssh nak online..ngee insyaallah lepas nie alya terjah mama :)

    ReplyDelete
  6. @Iffah Afeefah

    mekacih iffah...tapi cerpen mmg best x tipu tau...

    mana ada bosan...

    hehehe....jadi antu ke H.J tu x lah ...apa2 pun thanks ye...:)

    ReplyDelete
  7. @Iffah Afeefah

    mekacih iffah...tapi cerpen mmg best x tipu tau...

    mana ada bosan...

    hehehe....jadi antu ke H.J tu x lah ...apa2 pun thanks ye...:)

    ReplyDelete
  8. @H.J

    H.J jangan nak menyakat iffah tu nanti die nangis...:)

    cian iffah...:)

    ReplyDelete
  9. @fiq.

    lain kali cepat2 join tau...

    best segmen En.Ben ni...:)

    ReplyDelete
  10. @SoLy SoLicious

    okay la tu relax jgn gopoh2 soly...:)...

    ReplyDelete
  11. @Alya Esprézzo™

    alya... mama saja je mama ckp mcm tu...

    okay nanti mama tunggu alya depan pintu rumah mama ye...:)

    hehehe.....

    ReplyDelete
  12. psst check it out ANDA TERPILIH
    http://belogella.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

    ReplyDelete
  13. salam...mama,

    semua yg disenarai adalah blog2 yg best2 belaka...

    ReplyDelete
  14. anak mama rupanya geng arsenal jugak..haha

    ReplyDelete
  15. BLOG ANDA TELAH MENJADI PILIHAN SAYA. KENAPA SAYA PILIH BLOG ANDA ?


    http://eqakucinta.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah-segmen-abg-ben.html

    ReplyDelete
  16. @ella

    mekacih sbb pilih blog mama k..:)

    ReplyDelete
  17. @sekamar rindu

    salam sekamar rindu...ye ke mama ikut je ni...:)

    ReplyDelete
  18. @nurul atikah

    thanks sbb pilih blog mama...:)

    ReplyDelete
  19. tqvm mama sudi plh blog cx! :) terharu sgt ni :')

    ReplyDelete
  20. mama, selalu memang join, tapi tadi tengah shuping2 ,,haha,,,cepat nau tutupnye

    ReplyDelete
  21. Salam Mama,

    Terima kasih memilih blog kancil sebagai blog pilihan Mama..kira terharu sebab terpilih dalam list 10 blog terbaik..

    ReplyDelete
  22. @fiq.

    oh fiq gi shopping rupanya....
    x pe la lain kali leh join lg...:)

    ReplyDelete
  23. @Kancil 8349

    sama2 la kita yer kancil....semoga kita semua menjadi kawan kat alam maya ni...:)

    ReplyDelete
  24. Terima kasih mama kerana sudi pilih saya.. suka suka sukaaaa =)

    ReplyDelete
  25. @ADZA IRDAWATI aka MAK DARA

    thanks adza Irdawati aka mak dara.....:)

    ReplyDelete