21 December 2014

# Muhamad Darwisy Zulkarnain

DIY Susun Atur Bekas Mainan Darwisy

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Semalam mama dah beli 6 storage box di kedai Daiso...nak lihat entry klik sini...bila dah balik mulalah buat operasi meletakkan storage box tu kat almari mainan Awisy...senang lepas ni tak payah la Awisy dengan Aiman susun bersepah lagi hanya masukkan mainan dalan storage box tu...


Dah siap susun atur bekas mainan Awisy ni...nampak lebih kemas jer sekarang ni dari yang dahulu...kalau nak lihat entrinya tekan sini...

p/s cuaca dah mendung jer ni...

5 comments:

  1. salam kenalan
    nampak lebih kemas kan,, bagus idea mama mas zul ni hihi
    http://www.coretanhatiibu.com/
    #2973

    ReplyDelete
  2. Kemas dan tersusun. Sedap mata memandang.

    ReplyDelete