21 December 2014

# cerita family # jenjalan

Daiso Kedai Shopping Murah..Murah Ke?

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Kalau ke Bukit Indah memang kena singgah ke kedai Daiso ni...kalau dah masuk ke sini memang ada saja yang hendak dibelinya...semalam inilah benda yang mama angkut dari kedai Daiso tu...storage box tu dibeli sebab nak letakkan mainan budak kecik sorang ni..sunglasses UV tu untuk mama boleh pakai masa cuaca panas dan penyangkut baju tu nak gantikan yang lama  sebab dah patah...


Belikan juga selipar untuk si kecik ni...nampak comel jer bila tengok selipar ni jadi terus belikan Awisy buat pakai-pakai masa jenjalan kat luar rumah...tapi sayang sekali Awisy tak mahu pakai selipar tu...pelik agaknya bila tengok selipar tu...


p/s pantang jumpa kedai Daiso dan DIY...

12 comments:

  1. macam saya la..pegi KL nk pegi kedai2 ni... nasib skrg ni dh buka kt kedah dh

    ReplyDelete
  2. Ada jugak barang tak reasonalble rm5. Kena pandai pilih2 barang la hehe

    ReplyDelete
  3. murah..tapi kena pandai pilih.besar pun RM 5, kecik pun RM5...huhuhu.tapi barang-barang dia comel!

    ReplyDelete
  4. Kannn....che mat pun sama...kalau singgah mesti terbeli juga..ada benda2 comel yang boleh guna untuk prop gambar masak... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum cik mat...betul tu byk benda yg boleh gunakn...:)

      Delete
  5. ida pun suka beli kat daiso..tp xleh lama2 kang bnyk brg nak beli..hehhehe

    ReplyDelete
  6. Daiso best.. Semua rm5..murah..

    ReplyDelete
  7. ada benda yg berbaloi sgt dgn rm5.. ada yg tak.. tp suke shopp sana.. byk pilihan yang comel2.. hihihihih

    ReplyDelete
  8. Kalau masukkk jer Daiso, paling tidak melayang juga beberapa keping not merah tu mama. Saya suka barang dia sebab banyak yang praktikal. Bukan sekadar comel dan hiasan.

    ReplyDelete
  9. Kalau masuk daiso memang lama lah dok dalam tu ☺

    ReplyDelete
  10. daiso! seronok rasa release kat dalam tu. hehe

    ReplyDelete