05 September 2013

# teman blogger

Tetamu Mama Blogger MiaLiana

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Semasa jamuan besday hari lahir Awisy dan rumah terbuka tempohari seorang blogger femes telah hadir sekali untuk memeriahkan majlis ni...blogger yang mama maksudkan itu adalah blogger Mialiana...mekacih mia kerana sudi hadir ke rumah mama tempohari...


 bergambar bersama-sama besday boy Awisy dan Sofea anak comel Mialiana...kami sempat berposing untuk tatapan kekawan semua...walaupun sibuk tapi masih sempat bergambar bersama...blogger la katakan kemestian bergambar tu memang tak boleh dipisahkan dan Mialiana memang seorang yang cukup sporting...


sekali lagi terimakasih Mia kerana sudi hadir ke rumah mama...walaupun duduk berdekatan tapi kami jarang sekali dapat berjumpa... inshaAllah bila ada masa nanti boleh la kita kumpulkan blogger-blogger untuk gather bersama-sama yer MiaLiana...


p/s seronok dapat jumpa blogger femes ni..

10 comments:

  1. bestnya ada tetamu dtg
    murah rezeki

    ReplyDelete
  2. bertambah meriahlah ye mama dengan kehadiran rakan blogger :)

    ReplyDelete
  3. wah.. bestnya mama.. mesti seronok bersembang kan :-)

    ReplyDelete
  4. salam kak mas.wah best betul.saya pun teringin nak jumpa sis mia dan kak mas jugak he3...

    ReplyDelete
  5. ada bday party awisy rupanya.

    ReplyDelete
  6. Wah tetamu femes emes la...bertuah Mama..

    ReplyDelete
  7. Best dapat berkumpul dengan blogger ni kan

    ReplyDelete
  8. salam...ada masa nanti singgah pula la ke blog ayu yer..ayu ada buat segmen..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-ayu-upsr-oh-upsr.html

    ReplyDelete
  9. baru sempat jengah entri ni... thanks ya mama,,,

    ReplyDelete