05 September 2013

# Muhamad Darwisy Zulkarnain

Majlis Besday Hari Lahir Awisy

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Alhamdullilah !! genap sudah setahun umur Muhammad Darwisy Zulkarnain pada 2 September lepas...ramai juga jiran,teman anak-anak,teman blogger dan saudara mara datamg untuk memeriahkan lagi majlis hari lahir Awisy ni...terimakasih pada kekawan semua yang sudi hadir ke rumah mama tempohari...

 besday boy yang comel geram tengok cucu grandma ni...

                                                       kek angry bird besday boy...


          Awisy menangis ketika nak memotong kek hari lahirnya...pada mulanya Awisy                                 biasa je tapi bila dipakaikan topi besday tu dia tidak menyukainya menangis...nanti mama uploadkan video besday Awisy tu..



Aiman dan family pun ada datang memeriahkan lagi majlis hari lahir Awisy...comel Aiman pakai topi tu... 

10 comments:

  1. Dah marah kena paksa pakai topi ye...
    Anak kakak dulu semua masa baby tak suka ada benda atas kepala dia Mas. Tak selesa agaknya.

    Happy birthday buat Awisy sayang...

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Awisy. Semoga terus membesar dgn sihat. Iman kalau tgk kek tu mesti dia suka :)

    ReplyDelete
  3. Moga Awisy jadi anak yg soleh ye, happy birthday dari nenek zana..hihi

    ReplyDelete
  4. salam mama, selamat hari jadi awisy

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir awisy.. :)

    ReplyDelete
  6. cake awisy tu comel sgt..sayang nak makan hahaha..eppy bornday awisy..jadi anak yg berjaya dunia akhirat yer ;)

    ReplyDelete
  7. selamat ulangtahun kelahiran :) moga membesar menjadi anak yang soleh..

    ReplyDelete
  8. Hepi besday yek Awisy..comel kek Angry bird tu

    ReplyDelete
  9. kejap je awisy dah setahun..happy birthday awisy..hehe

    ReplyDelete