Monday, November 26, 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamulaaikum...

Dari semalam dah terpanggil nak join segmen dari MiaLiana ni tapi semalam tak berkesempatan sebab nak ke majlis pertunangan anak saudara mama jadi n3 ni bersambung semula hari ini jadi tapi melengahkan masa mama datang menjoinkan diri dalam segmen ini....




okay la first step kenalah like fanpage ni yer! mama dah like pun...pada kekawan yang ingin join sekali klik sini yer... 

 


inilah follower mama setakat ini yer...masih sedikit berbanding MiaLiana yang dah beribu-ribu followernya...itulah sebabnya mama suka datang ke blog Mia,kandungan blognya pun best macam-macam ada (iklan astro la plak)memang isi kandungan blog Mia semuanya best2 kalau tak percaya datanglah ke MiaLiana..mama tetap akan support blog Mia ni yer...



 tagline MiaLiana

31 comments:

  1. support mama...jgn tak support......
    semoga berjaya nanti....

    ReplyDelete
  2. terima kasih ya mama... sudi join segmen mia ni. dah check dan entri penyertaan lengkap.

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen mama.sori lama tak singgah sini ye

    ReplyDelete
  4. jenguk mama dari segmen yang sama... ^_^

    ReplyDelete
  5. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  6. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  7. SELAMAT BERSEGMEN KAK .. NAK POLLOW LAGI SKALI TP POLLOW HANYE SKALI SORG JE .. HIKHIK

    ReplyDelete
  8. Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

    Jemput singgah blog isz :)

    http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


    http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    Dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yang sama :)

    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    done follow & salam kenal :)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Mama, E'raz datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com - Kak Mia.. ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  13. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  14. Terjah n follow MAMA Maszull dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.htm

    ReplyDelete
  15. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg sma .
    done follow u :)

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. salam..dtg singgah melawat jap ..dri segmen sme..slm knalan dari saya..ada mase lbih2 mai la jenguk2 blog saya tau tau di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html terima kasih (^_^)

    ReplyDelete
  18. salam mama.. afraa dtg dr segmen yg same.. done follow mama.. jom ke blog afraa ??

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete

  19. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  20. BW siniii... dari segmen sama.. =)

    selamat berkenalan.. @_@

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum..
    Follow dari segmen yang sama =)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum.
    bw dari segmen sama.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  23. salam, singgah dari segmen yang sama. cantek belog awak. :)

    mai singgah mai.
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  24. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  25. SALAM,

    MAAF LAMBAT BW & FOLLOW...

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.htm

    ReplyDelete