Tuesday, November 27, 2012

Cuba Check Page Rank Blog Mama

SALAM 1 MLAYSIA
Assalamualaikum...

Dalam mama BW tadi terbaca mama tentang n3 dari blogger Dkna Abza tentang macam mana nak pi check page rank blog kita ini...sebenarnya mama belum pernah check pun page ranking blog mama ni tapi bila dah terbaca n3 dkna teringin juga rasanya nak tahukan...

 berapa la page ranking blog mama yang biasa-biasa ni...jom la kekawan kita check page rank blog kita sendiri...pada kekawan yang tak tahu dan ingin tahu juga boleh la pi check page ranking blog masing-masing di laman web ini yer...


inilah dia result yang mama perolehi...page ranking blog mama hanya 2/10 jer..ok jugalah tu dari tak ada apa-apakan...agaknya blogger2 femes kita semua tu PR,SEO dan UV mereka mesti lebih banyak lagi kan...!

p/s mama masih lagi blogger baru nak belajar ni...

15 comments:

  1. salam mama..wah senang yer nak check page rank...

    ReplyDelete
  2. ok, nk check gak..hehe.. mekaseh mama.. xpe mama, nt lelama naik la rank tu.. gud luck mama

    ReplyDelete
  3. ok tu mama da tersenarai.... tahniah....

    ReplyDelete
  4. sy check sy punyer 1/10 jer..huwaaaa.

    ReplyDelete
  5. samalah kite kak..2/10 jugak ngeeee

    ReplyDelete
  6. wah hebat ni hehe tahniah :D

    ReplyDelete
  7. sama ngan remy.... 2/10....bila ler nak dapat 3 kan mama......

    ReplyDelete
  8. tahniah mama!!! takpe.. slow-slow naikkan PR... yang penting kita menulis dari hati dan ikhlas.. juga kita enjoy dengan tulisan kita...

    ReplyDelete
  9. lame tak jenguk sini. makin byk la entry tertunggak nak abiskan ni. hee. header baru ye mama. ;)

    ReplyDelete