Friday, November 30, 2012

CONTEST KALENDAR 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Jom kekawan ramai-ramai kita join contest dari Hazwan Hairy ini dan pada sesiapa yang nak join tekan sini yer....hadiah yang disediakan pun menarik juga ni kalendar 2013 dari Box Creative Hazwan Hairy..
tarikh tutup contest ni pada 12/12 /2012 yer...



19 comments:

  1. Salam mama..terima kasih hh nk ucp kat mama sbb dri awal smpai skrg kenal mama still support hery n my blog..hope smpai bila2 ..secra automatik mama layak dah dpt kalender tu tggu random org tuk ole2 ja..hehe..tq so much again :-)

    ReplyDelete
  2. wah...bertuah mama.... terus dapat kalendar//...... tunggu hadiah ole2 saja.....

    ReplyDelete
  3. dah list senrai peserta..klo da msa blh lah bW...HEHE

    ReplyDelete
  4. Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar HH di dinding rumah. All the best mama =D

    ReplyDelete
  5. saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  6. Salam , azwa datang terjah dari segmen yang sama.. >_<

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  7. datang dari contest yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  8. Salam BK dtg dri segmen sme
    dtg dgn rendh diri dan follow kome


    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  9. haiii,salam.. saya datang terjah dan blogwalking.. :))

    jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  10. ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan,, belogisam disini dan mengharapkan komen negatif dan positif,, happy to see you all.. follow da,, juga dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  12. Assalamuaalaikum , sya bw dri contest yg sama :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  13. salam..singgah dri segmen sme..gud luck..ada mse jom singgah blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html thankz :)

    ReplyDelete
  14. blogwalking dari contest yang sama :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

    ReplyDelete
  15. Hadiah wang tunai RM100 !

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html

    ReplyDelete