Thursday, March 29, 2012

Akhirnya Liyana Jasmay Pula Bertunang

SALAM 1 MALAYSIA

Assalamualaikum semua...
Tahniah buat pasangan yang sama cantik sama padan Liyana Jasmay yang telah selamat bertunang dengan jejaka pilihan hatinya semalam pada tarikh hari lahir Liyana...mereka dijangka akan berkahwin pada 24 Januari 2013 setelah Liyana menghabiskan kursusnya di luar negara.

Pasangan Liyana, Fathuddin Mazlan merupakan jiran bersebelahan rumah Liyana dan telah ditakdirkan jodoh mereka berdekatan...moga pertunangan mereka berakhir ke jinjang pelamin dan berkekalan hingga ke akhirnya...


p/s ramai artis hendak menamatkan zaman bujang mereka...

7 comments:

  1. cantik kan liyana jasmay..tunang dia pon hensem, mmg macam pinang dibelah dua lah..hee

    ReplyDelete
  2. hensem tunang dia..hehehee
    moga hubungan mereka kekal ke jinjang pelamin!

    ReplyDelete
  3. salam mama..singgah sini mlwt mama..:)

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  4. p/s : nape ye tetiba hari ni nak masuk blog mama kena tengok 'content warning' dulu ? kategori bukan "U" ye ?

    ReplyDelete
  5. tahniah utk liyana.....
    macho tgk bakal suami nya......

    ReplyDelete
  6. tahniah... ada iras mcmmuka ustaz azhar je tunang liyana ni mama.

    ReplyDelete
  7. moga kkl, moga tk jd mcm stgh artis.. ;p peace!

    ReplyDelete