Wednesday, February 15, 2012

Wordless Wednesday # 46..Teringin Juga

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


p/s kacau betul macam mana nak buat ni ???

18 comments:

  1. ajar je kembang tulis blog tu..haha

    ReplyDelete
  2. hehe..comelnyer... bestnyer blh peluk kucing ni.. nmpknya kna beli lappyla utk si kembang ni

    ReplyDelete
  3. dia dok pikir cmne nak masuk dlm gambo tu

    ReplyDelete
  4. @H.J

    yer la mama mmg nak ajar die tulis blog la H.J...:)

    ReplyDelete
  5. @LYAfrina

    comel yer...ye la mama ingat pun nak belikn satu laptop utk kembang juga...:)

    ReplyDelete
  6. @Pen Biru


    hehehehe agaknya kot die pun nak satu blog ada gambar die kot...:)

    ReplyDelete
  7. beli satu lappy lg kat kembang..hehe bia dia tulis senirik..=) alahai tgk kembang,teringat pulak emily sy..tp dh mati dah...excident..=(

    ReplyDelete
  8. wa....best ler ade peneman biler nak berblogging..... miawwww!

    ReplyDelete
  9. Dia punyer jeling tu mama. Hehehe.

    ReplyDelete
  10. salam mama...mama add saya kat YM... goku_saiyuki17

    sebab FB saya kena limit...

    ReplyDelete
  11. @~MAWAR~

    yer la nanti mama belikn yg mainan punyer...:)

    ReplyDelete
  12. hahaha
    jgn diajar..
    kang ilang satu2 huruf kt keyboard tue:p

    ReplyDelete
  13. @shark

    hehehehe wat lawak je shark ni...:)

    ReplyDelete
  14. cantik gambar tu mama..kebetulan si kembang tengok...respect

    ReplyDelete
  15. @Kancil 8349

    mekacih kancil...saja jer suka2 terjadilah gambar tu...:)

    ReplyDelete