Monday, February 27, 2012

Selamat Hari Lahir Buat Saffiya Aleesya @ Ecah

SALAM 1 MALAYSIA

Assalamualaikum kekawan...
Seorang lagi blogger kita yang menyambut hari lahirnya hari ini...beliau juga adalah salah kawan mama di alam maya ini yang sering singgah mengomen di blog mama ini.... 

di sini mama ingin mengucapkan selamat hari lahir buat Saffiyah Aleesya @ Ecah moga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki,menjadi anak yang solehah,bahagia di dunia dan di
akhirat dan juga tak lupa bila nak makan nasi minyak yer...

jom kekawan kita singgah dan terjah ke blog beliau dan marilah kita mendoakan yang terbaik buat Saffiyah Aleesya @ Ecah.... blog beliau Biarkan Blog Ini Berbicara....


23 comments:

  1. Ya Allah terharu sangat2 ni kak..terima kasih banyak2 yer kak sebab sudi buat entri khas pasal birthday saya ni..moga hubungan kita akan berpanjangan dan berkekalan yer kak walaupun jauh di mata tp dekat di hati saya..

    ReplyDelete
  2. @saffiya_aleesya @ echa

    sama2lah kita mengekalkan hubungan yg jauh ini dialam maya plak tu...mekacih yer saffiyah...:)

    ReplyDelete
  3. wahhhh..selamat hari lahir utk beliau..

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday utk saffiya .. sedapnya nama dia :)

    dah terjah dah blog saffiya ^^

    ReplyDelete
  5. hee..selamat hari lahir ye untuknya..:D

    ReplyDelete
  6. bertuahnyer blogger tu jumpe mama yg prihatin...hepi bday utk die gak

    ReplyDelete
  7. selamat hari Lahir utk Safiyyah.,.. nanti jap lagi saya nak tegur singgah blog dia.. mama ni memang best dan mesra la.. Tahniah ya mama

    ReplyDelete
  8. hepi bday to her!!moga panjang umur,murah rezeki

    ReplyDelete
  9. @fizafantagirO

    mekacih sbb dah terjah blog die yer...:)

    ReplyDelete
  10. @H.J

    mekacih H.J itu jer yg termampu mama buat utk menggembirakan kawan blogger di hari lahir mereka...:)

    p/s bila tarikh lahir H.J plak...

    ReplyDelete
  11. @Gen2Merah

    mekacih cikgu dil...kita sokong sesama bloggerkan...:)

    ReplyDelete
  12. @Cikgu Ma

    boleh apa salahnya jom kita lawat sesama yer...:)

    ReplyDelete
  13. happy bestday to her,, happy birthday echa!!!! ^_^
    terharu dye,,hhaa

    ReplyDelete
  14. happy belated birthday.......
    doakan panjang umur dan murah rezeki.....

    ReplyDelete