Saturday, February 11, 2012

Follower Mama Yang Ke 1550..

SALAM 1 MALAYSIA


Assalamualaikum semua...
Hari ni satu lagi review blog dari mama untuk follower mama yang ke 1550 ini...mama memang suka tengok nombor yang cantik macam ni...mari kita tengok siapa follower itu belaiu adalah seorang perempuan dan masih remaja lagi dah macam anak mama je nak ke blognya klik sini..

beliau dah mula berblog ini sejak dari tahun March 2011 lagi... nama sebenar beliau ialah Umi Aisyah Binti Jamil berusia 16 tahun sama usianya dengan anak mama yang bongsu...
berbintang Libra masih belajar dan mempunyai kegemaran membaca buku,suka menonton filem Hantu Kak Limah,Khurafat dan buku yang menjadi faveretnya adalah buku sejarah....

beliau berasal dari Ipoh, Perak juga meminati penyanyi Yuna dan Heliza Helmi pada sesiapa yang ingin jadi follower adik manis ni jom lah ke blognya...marilah kita semua sokong gadis remaja ini dalam dunia blogging ini dan jom kita terjah blog dia yer...


28 comments:

  1. wow. dlm satu hari. mama leh dpt byk folower.. congrats mama! :)

    ReplyDelete
  2. follow terus dapat review.... untung umi......

    ReplyDelete
  3. wooo..dh byk la follower mama maszull...congrats...hope mama lbh bersemangat lg mengarang entry...like mama maszull yg sporting ni...

    ReplyDelete
  4. ok...terime kaseh sbb bt entry ni..at blog mama...saya harap..mama akn sentiase memberi info2 yg menarik..utk saye..huhu~

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..makin ramai follower blog mama kan..:D

    ReplyDelete
  6. @remyhazza

    sbb die dpt no yg cantik tu yg mama suka nak review blog umi...:)

    ReplyDelete
  7. @Yumida

    mekacih... jgn la puji mama malu la
    hehehehehe...:)

    ReplyDelete
  8. @umie

    okay umi n selalu la lawat mama kat sini yer...:)

    ReplyDelete
  9. @Ezad Skytech

    yer la ezad alhamdullilah n mekacih pada follower mama semuanya...:)

    ReplyDelete
  10. Tahniah ye Mas..Teruskan berblogging..Buktikan Mama seperti kita boleh..:)

    ReplyDelete
  11. @ariana

    mekacih ariana...yer la betul la tu kan...:)

    ReplyDelete
  12. Whoa..semakin bertambah follower..dasat..

    ReplyDelete
  13. wah..beruntungnya follower mama ni~ ^^

    ReplyDelete
  14. banyak dah follower akak! jeles..

    ReplyDelete
  15. @mas saari

    mana ada ramainya mas biasa jer u masih ada lagi yg ramai followernya...:)

    ReplyDelete