Saturday, February 11, 2012

Follower Mama Yang Ke 1545

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum semua...
Hari ni mama nak review follower mama yang ke 1545 plak...jom mari kita tengok siapa dia yang berjaya mendapatkan nombor 1545 itu...header blognya pun cantik ada doodle yang menarik dan berwarna purple hijau...

Inilah dia bloggernya jom kita klik sini bila nak melawat blog Cik Mun ini marilah kita meramaikan follower beliau...beliau seorang perempuan dan nama sebenar blogger ini adalah Siti Nur Munirah Nordin berasal dari Negeri Perak Darul Ridzuan berusia 18 tahun...jom la kita reramai terjah blog Cik Mun ini dan jadilah follower beliau yang seterusnya...



14 comments:

  1. best nye kena review lagi ..congrats to her :)

    ReplyDelete
  2. @H.J

    x ada la ramai mana H.J biasa jer...:)

    ReplyDelete
  3. bila la follower saya nak bertambah ni. Heheh. Blogwalking pemalas. Tapi nak follower byk. Tak malu kan?

    ReplyDelete
  4. mama ! i'm really speechless . hehe . ase terharu sangat sebab mama buat review blog mun . thank sgt mama ! sayang mama :D tapi nape 1545 ek ? hehe . mama . jom laa join segmen mun ! ^_^ thanks again mama <3

    ReplyDelete
  5. @LydSunshine

    pi la jejalan nanti ramai follow blog ...:)

    ReplyDelete
  6. @LoveMimu

    sama2 mun...mama mmg suka nombor yg mcm tu ...tu sbb bila ada no yg mama suka mama akan review blog follower tu...:)

    ReplyDelete
  7. @maszull wah ! macam best jea kan camtu . mun nak buat jugak lah ! mesti lagi ramai orang na masok blog kita kan ^_^ bole tiru ta ? hehe

    ReplyDelete
  8. wah...tahniah mama...siap kena review lagi tu...tahniah untuk beliau

    ReplyDelete
  9. @LoveMimu

    boleh buat jer pasti akan ramai yg dtg ke blog mun nanti...:)

    ReplyDelete