Thursday, February 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum kekawan...




Jom kita join segmen En.Ben ini yer ! pada sesiapa yang nak join klik sini....pada kekawan mama semua jom kita join dan kita kritik sesama kita mengenai blog masing-masing...

pada mama semoga kritikan dan panduan yang akan diberikan nanti akan boleh memantapkan lagi blog mama dan mama ingin menambahkan lagi ilmu pengetahuan dalam dunia blogging ini...InsyaAllah...

tutup 10 malam ini...


44 comments:

  1. Lebih sesuai letak warna yand tak bercorak dekat post. Btw, menarik :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum mama,

    Selamat bersegmen mama...Kancil datang menyokong...blog mama memang cantik dan teratur...sedap mata memandang

    ReplyDelete
  3. haii, kyra dtg dari segmen blog abg ben :)

    hmm blog akk dah oky cuma sidebar pnjg sgt..ape kate try buang widget tk penting ke? :)

    slmbt brblogging :)

    http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  4. hurm..label tu dah banyak sngat kak,kalau boleh buat dalam bentuk dropdown :DD

    SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

    ReplyDelete
  5. rajin mama bersegmen.....
    gud luck !

    ReplyDelete
  6. salam mama..

    HH singgah sini.. wah2.. cantik blog mama, biru ek.. asenye patut pilih background yg kurang crowded dengan corak sikit kot..
    btw,, da ok.. sekadar mengkritik. hehe :)

    ReplyDelete
  7. tak sempat pun nak join segmen ni. huhu.

    ReplyDelete
  8. thanks sbb sudi visit blog sy. blog akak okay je bg sy cuma lagi kemas kalau background tulisan entry blog colour puteh :)

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen ma.. cantik dah ni kemas..

    ReplyDelete
  10. hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

    ReplyDelete
  11. yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

    ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

    ReplyDelete
  12. @Kancil 8349

    waalaikumusalam kancil....mekacih yer sbb menyokong mama...:)

    ReplyDelete
  13. @miSs tyNa

    oh yer ke apa yg perlu dikemaskn lagi bagitahu la kat mama...:)

    ReplyDelete
  14. @apisv2

    oh yer ke nape x kritik blog mama ni...:)

    ReplyDelete
  15. @Kyra Hizrina

    oh mcm tu yer nanti mama cuba ubah2kn n buangkn apa yg x perlu...:)

    ReplyDelete
  16. @Pamie


    oh yer ke label yg mana ek...mama kurang faham...:)

    ReplyDelete
  17. hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

    http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  18. @remyhazza

    menghabiskn masa yg terluang join segmen la pa lg...:)

    ReplyDelete
  19. @FL blogh0use

    oh yer ke x apa dtg sini lawat mama ni...:)

    ReplyDelete
  20. @cik Lily

    mekacih yer kerana singgah ke sini...nanti mama lawat balik k..:)

    ReplyDelete
  21. dengan menyertai segmen BA...akan bertambah follower mama

    ReplyDelete
  22. Overall design, okay. Berat blog pun okay, sebab laju je loading. Keep up the good work! ;)

    ReplyDelete
  23. xjoin pun tapi sy juz dtg nk bgtau blog mama ok je...simple tapi menarik...

    =)

    ReplyDelete
  24. blog akak ok dah! menarik dan best..

    ReplyDelete
  25. datang nak krtitk..

    tataw na kritik apew sbb kte tgk ok je..

    jangan lupa kriti blog kte pulak kay..

    http://misz-lovely15.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  26. @natasyapink

    mekacih dtg blog mama nanti mama lawat balik k...:)

    ReplyDelete
  27. SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

    ReplyDelete