Thursday, February 09, 2012

Adakah Fazura Akan Menamatkan Zaman Bujangnya Bersama...????

SALAM 1 MALAYSIA



Assalamualaikum semua...
Berita terbaru Nur Fazura Sharifudin atau pelakon cantik manis Fazura bakal menamatkan zaman bujang dengan jejaka pilihan hatinya itu dan ianya masih menjadi tanda tanya pada semua siapakah jejaka pilihannya....bagaimana pun fazura tidak suka untuk bercerita tentang perkahwinaannya .

Kisah percintaannya dengan orang kenamaan sudah menjadi bualan ramai dan gosip ini telah tersiar dimana-mana penerbitan....Fazura juga akan mengadakan sidang akhbar dan akan mengumumkan hari bersejarahnya itu nanti dan semuanya akan terjawab akan segala gosip siapakah jejaka pilihan hatinya.

Sama-samalah kita tunggu masanya yer,ingin ketahui lebih lanjut kisah ini klik sumber ini...

Gambar terbaru Fazura bersama dengan Tengku Mahkota Johor (Tengku Ismail)

26 comments:

  1. uish...tengku mahkota tu.bakal jadi permaisuri la jawabnya nanti.hehehe

    ReplyDelete
  2. Yey! Saya nampak mama request utk share kat blog cthoney. :)

    ReplyDelete
  3. mudah2an panjang jodoh ke jinjang pelaminlah mereka.. dlm twitter pon byk tweet2 romantik mereka berdua

    ReplyDelete
  4. tuah badan org cantik..semoga berbahagia

    ReplyDelete
  5. so sweet... saya anak JOHOR!!!
    hah tetiba lak kan.. hehe

    ReplyDelete
  6. mcm kenal je jejaka sebelah fazura tu... betul ke ni mama? kalau betul, bertuahlah badan... jodoh kita semua di tangan Tuhan.

    ReplyDelete
  7. wah...minat sangat dengan fazura..hope dye bahagia dengan siapa jugak pilihannya :)

    ReplyDelete
  8. waaa
    cam x caya je tengku mahkota ngan fazura..
    dua2 bertuah..

    ReplyDelete
  9. @Zarul

    yer la semoga mereka berbahagia ye...:)

    ReplyDelete
  10. @maszmadi

    betul tu kita menyokong sbb kita anak Johor kan...:)

    ReplyDelete
  11. @KAMIHIDUP

    yer la tuah badan kan sape yg tahu...:)

    ReplyDelete