Thursday, January 26, 2012

Lawak 3 # Spontan Khamis....Menyampuk

SALAM 1 MALAYSIA



Assalamualaikum semua...
Satu hari ketika dalam perjalanan balik dari Ipoh, kamal singgah sekejap di KLCC untuk membeli barang.Ketika Kamal sedang mencari barang tersebut tiba-tiba perut terasa memulas.Apa lagi dia terus bergegas ke tandas yang terdekat.Masuk saja ke tandas Kamal tengok ada 3 bilik air.Bilik air yang di tengah bertutup,jadi Kamal masuk yang disebelahnya.Baru saja duduk dia terdengar orang dari bilik air sebelah bersuara.

"Haa...camna sekarang?"
Kamal pun bukan suka nak berbual dengan orang yang dia tak kenal.Entah macam mana untuk tidak menghampakan orang akhirnya dia balas juga.

"Okay gak ler.." Kemudian suara itu bertanya lagi.
"Kau nak gi mana ni?"

"Iskk, Kamal mula rasa musykil....tapi dia balas juga.
"Aku nak balik,singgah sini nak beli barang sikit."

Suara tu bertanya lagi.
"Bila kau nak gerak ni?" Kamal dengan selamba je menjawab,
"Lepas aku sudah ni aku gerak dah abis beli aku chow la."

Kemudian dia terdengar lagi suara orang sebelah itu berkata..
"Hei..aku call kau balik lepas ni..tiap kali aku tanya soalan kat kau mamat bodoh sebelah aku ni asyik jawab jer !!!!! "

Kamal terdengar dan terus terdiam ...berkata-kata dalam hati,
"bodoh juga aku ni yang dok pi menyampuk orang bercakap kat telepon tu apa hal..."


p/s dah dok dalam toilet tu diam-diam sudah...

18 comments:

  1. ish kalau saya tak kuasa nak menyampuk orang sebelah toilet bercakap...

    ReplyDelete
  2. @mas saari

    tahu x pe pi lantak la die org nak ckp ke apa kan...:0

    ReplyDelete
  3. kik3..ap laa kamal tuuu..dh laa dolm toilet, p jwb plak org xknl toilet sblh dok tny mcm2..mcm2 laaa :P

    ReplyDelete
  4. kalau kancil ndak ada mood mahu bertelefon dalam tandas...tapi cerita tu lucu

    ReplyDelete
  5. @KaK LimAh Si SupiR

    tahu x pe pi jawab dlm tandas tu wat apa dok la diam jer...:)

    ReplyDelete
  6. @Kancil 8349

    hehehehehe wat gelak jer ptg2 ni...:)

    ReplyDelete
  7. hehehehe...sape suh dia jawab kan..kan dah kena maki ngan org sebelah tu hikhik...
    *lawakk*

    ReplyDelete
  8. kdg takut nk jawab

    takut jd malu gni

    ReplyDelete
  9. @mimie..

    tahu x pe pi jawab sape suruh...:)

    ReplyDelete
  10. @Iffah Afeefah

    kalau yg betul tu senang nak ckp ni kat dlm jamban boleh plak jawab...:)

    ReplyDelete
  11. haha...lain kali senyap2 sudah..hee~

    ReplyDelete
  12. kelakar betullah, apasal lah ckamal tu peramah betul..hehehehe...

    ReplyDelete