Thursday, January 12, 2012

Majlis Resepsi Artis Ezlynn Dan Adam

SALAM 1 MALAYSIA

Assalamualaikum semua...
Majlis resepsi penyanyi dan pelakon Ezlynn dan suaminya Adam telah diadakan di Crowne Plaza Mutira pada 11.01.12.Pasangan ini telah disatukan pada 20.11.11 tempohari dengan jejaka pilihan Ezlynn(Azline Ariffin)sendiri iaitu pembantu peribadinya Adam Fahmy.

Majlis resepsi ini telah ditaja oleh Raflesia Pearl Wedding yang berkonsep musim luruh bertemakan warna-warna emas, kuning dan perang.Ezlynn kelihatan begitu anggun sekali dengan pakaian rekaan Nurliza Azulkarnain,Sya Shaharani dan Sharifah Mariam Syed Mohd.
Jika ingin mengetahui cerita lebih lanjut klik sumber ini...



20 comments:

  1. cantik..tp muka ezlyn dkt pic yg mula tue, nmpk mcm tebal sgt bedak tue huhuhuhuu

    ReplyDelete
  2. ni ezlynn penyanyi tu ke mama?

    ReplyDelete
  3. Mama, 20.1.2012? Belum tiba lagi tu. heheh.

    ReplyDelete
  4. ermmm..ezlynn nampak berisi skit..ke mata aku yg salah? confius2...hehehehe

    ReplyDelete
  5. sopan je baju dia kan.. xde pun dedah sana sini.. majlis meriah jugakan? hehehe

    ReplyDelete
  6. @Tea

    yer betul penyanyi lagu Hi Hi Bye Bye...:0

    ReplyDelete
  7. @LydSunshine

    yer la apa lah mama ni kan tersilap la plak.okay mama dah betulkn tarikhnya tu...:)mekacih Lyd..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum mama,

    meriah majlis dia...

    tahniah mama...bakal menjadi grandma...:)

    ReplyDelete
  9. @Kancil 8349

    waalaikumusalam kancil...betul tu...
    wah mcm mana kancil tahu ni ada fb yer kalau ada nape x bagi tahu mama boleh mama add kancil...apa2 pun mekacih kancil atas ucapan itu...:)

    ReplyDelete
  10. jomlah singgah ke blog Kancil...nak taw jawapan WW 22 Kancil...

    http://kancil8349.blogspot.com/2012/01/jawapan-daripada-wordless-wednesday-22.html

    ReplyDelete
  11. huwaaa
    lame dh x dgr cite pasal ezlyn ni..
    taw2 kawen dh ha
    hihihi

    ReplyDelete