Saturday, August 06, 2011

Tak Percaya Tapi Kena Percaya Juga....

SALAM 1 MALAYSIA


Dalam jejalan blogwalking tadi mama adalah 
terjumpa satu N3 ni...
terkejut mama membaca n3 ni sebab mula2 tak percaya
tapi perkara dah jadi oleh itu terpaksalah percaya...
Pada sesiapa yg ingin tahu lebih lanjut pergi je
Kejadian ni berlaku di Pakistan seorang perempuan
Rasheedan Bibi nama wanita itu telah mengandungkan
seekor ular selama 7 bulan di dalam perutnya
dan apabila di buat ultra sound doktor mengesahkan yang
die mengandungkan seekor ular....
dengan hanya minum air yang ada benih telur ular
dia telah mengandungkan anak ular itu...
Bacalah kat link di atas kekawan akan dapat mengetahuinya
dengan lebih lanjut lagi....

macam2 boleh jadi sekarang ni


16 comments:

  1. MasyaAllah...
    nak pergi bc n3 selanjutnya :)

    ReplyDelete
  2. @Soly solicious: okay pi lah baca n3 kat blog tu...mesti terkejut punyer...:)

    ReplyDelete
  3. @iyan shazlind: mmg betul2 pelik kan...:)

    ReplyDelete
  4. Woahhh~~
    SCARY!
    BTW,IC dah siap. Siri 8.

    ReplyDelete
  5. @my Name is Mar: okay thanks Mar...:)

    ReplyDelete
  6. thx for the info... :)

    ReplyDelete
  7. macam mana die boleh hidup dlm prut manusia ?
    eee . bahaya .

    ReplyDelete
  8. Mama! terkedu seketika bila bace. terlopong dah ni. grr~ mcm2 skrg ni.

    ReplyDelete
  9. @Hafizah Hairi: yer lah itu yg buat mama terkejut...:)

    ReplyDelete
  10. @cx's: yer la cx's mmg terkedu sekejap..tapi tu lah yg sebenarnya...:)

    ReplyDelete
  11. @sha my heart: minta dijauhkn dr kita semuakn...:)

    ReplyDelete
  12. @Pen biru: hehehe ngeri yer...tapi itulah kebenarannya...:)

    ReplyDelete