Saturday, August 06, 2011

Cool Blog Gamat....

SALAM 1 MALAYSIA


Selamat pagi pada hari ke 6 kita semua berpuasa..
N3 ini sepatutnya mama postkan sebelum puasa hari tu
tapi x sempat la sbb terlupa sibuk
nak sambut puasa hari tu...
"COOL BLOG"
bukan kita jer ada blog cool pun ada blog juga...
Sebenarnya sehari sebelum puasa hari tu mama
keluar jejalan sambil mencari bahan2 untuk dibuat sahur pada awal Ramadhan  
Bila sampai jer kat shopping mall tu ramai orang 
bertepuk tangan melihat patung Cool Blog tu menari-nari kat atas pentas
rupa-rupanya ada pertandingan akhir menari peringkat Negeri Johor
anjuran syarikat "Cool Blog" tu lah...
Apa lagi mama dan hubby pun menyibuk sama sambil memerhatikan
peserta2 mengambil bahagian...
Seronok juga sesekali melihat budak2 tu menari mmg best
cara die org menari mcm dah profesional pun...
Tapi mama x tahulah kumpulan dari mana yang menang sebab malas
nak tunggu keputusannya lambat sangat
Mama dan keluarga beredar segera sebab nak ke pasaraya di bahagian bawah...
Jom mari kita layan gambar2nya kat bawah ni..

 Patung  "COOL BLOG"
.
Gerai "COOL BLOG"  
promosi hari tu semua air cool blog dijual dengan harga 2 ringgit

peserta sedang menunjukkan bakat menari

 Gambar diambil dari atas...


Maskot "COOL BLOG'' pun nak berjalan-jalan dalam mall



10 comments:

  1. waaaa..
    rindunye dgn johoooooree =(
    wee..
    rindu juge dengan coool blog
    hantu cool blog saya nih!
    kikki

    ReplyDelete
  2. cool blog ni air kegemaran su & anak2 tau kak. mmg sedap. mcm2 falvor ade. pastu kalerful lak tu.menarik!

    ReplyDelete
  3. @aimie: yer ke sama dgn anak2 mama hantu cool blog...

    aimie kg kat johor ke?johor kat mane ye...:)

    best cool blog ni..:)

    ReplyDelete
  4. @Suriati: ye la su cool blog ni mmg jadi kegemaran skg mcm falvor n colorful...:)

    ReplyDelete
  5. @Cik Jannah: airnya mmg sedap mcm2 perisa...:)

    ReplyDelete
  6. salam..


    air yg best....tq ya mama..komen blog saya..

    ReplyDelete
  7. @sekamar rindu: cool blog mmg best......sama2 sekamar rindu

    mama pun nak ucapkn terimakasih sbb bagi mama share n3..:)

    ReplyDelete
  8. @Soly solicious: mmg..mmg best..:)

    ReplyDelete