Saturday, August 06, 2011

IC Blogger Mama Dah Siap...!!!!!!

SALAM 1 MALAYSIA




Terimakasih pada 
sebab buatkan IC Blogger Mama
dengan percuma...
Promosi blogger ini telah pun ditutup
kerana terlampau penat tanpa rehat
menyiapkan IC Blogger yang telah menempah awal...
Harap sesiapa yang berminat blogger ini meminta maaf
kerana permintaan membuat IC ini telah ditutup..
Mama minta maaf bagi pihak blogger ini
kerana telah menghentikannya...
Dengan iklasnya mama membuat pengumuman bahawa
 PENGELUARAN BLOGGER IC DIHENTIKAN
pengumuman dibenarkan oleh pihak blogger ini



12 comments:

  1. salam ramadhan mama, wah...bestla dh ada ic untuk club blogger. tak tau pulak ada ic, kalau tau sy pun nk jugak hu3. trm kasih mama sbb sudi jenguk2 blog sy. Mama adalah top 5 komentor dlm blog sy.

    ReplyDelete
  2. wahhh sume de ic


    ramai sgt kot tmpah

    ReplyDelete
  3. weeee
    kite sameee!
    >______________<

    ReplyDelete
  4. Mama! jeles ni. heheheh. mama nmpk chantek la :)

    ReplyDelete
  5. wah, cantik ic blogger tu..

    p/s: buat la link berwarna lain sikit dari warna text, baru la pembaca perasan. klu tak faham, tgok blog sha, kalau ada link, teks warna merah.

    buat tetapkan jugak dalam design template.

    ReplyDelete
  6. @santri: slm ramadhan juga dr mama...
    mulanya mama pun x tahu anak mama yg bagitahu apa lagi cuba je buat...

    oh yer ke alhamdullilah mama salah seorg yg top komentor santri...thanks sekali lg dr mama..:)

    selalulah dtg sini yer...:)

    ReplyDelete
  7. @Iffah afeefah: x semuanya yg ada ic blogger ni afeefah...:)

    yer la ramai sgt yg tempah...x larat tukang buat nak membuatnya...:)

    ReplyDelete
  8. @My Name is Mar: welcome...

    mama nak ucapkn terimaksih jugak sbb tolong mama buatkn ic blogger ni...:)

    ReplyDelete
  9. @aimie amalina: yer ke bagus la aimie...:)

    ReplyDelete
  10. @cx's: ala cian nyer mama dgr lain kali boleh la buat kalau tuan buatnya
    buka lagi tempahan...

    thanks sbb puji mama...:)

    ReplyDelete
  11. @sha my heart: thanks yer...:)

    thanks atas nasihat tu ...:)

    ReplyDelete