Friday, August 05, 2011

"SEGMEN PROMOSI SESAMA BLOGGER"

SALAM 1 MALAYSIA



Jom-jom kita join segmen ini bagi menambah
teman n follower kekawan 
sambil tu boleh promosikan blog kekawan semua.
Pada sesiapa yang nak join 
pastu bolehlah join.

21 comments:

  1. jalan2 dari segmen yg sama jugak

    ReplyDelete
  2. @Arulchelsea: oh yer ke...nanti mama lawat blik k..:)

    ReplyDelete
  3. @H.J: slam perkenalan dr mama ...
    nanti mama dtg lawat blog yer...:)

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan mama ...

    singgah balas dan teros follow belog ni :)

    p/s : selamat berpuasa dan beramal buat mama sekeluarga ^^

    ReplyDelete
  5. ziarah sini :)

    alien keroro datang XD

    ReplyDelete
  6. Kte terjah sini ;)


    Ehehehe.

    ReplyDelete
  7. singgah dari segemn yang sama ya.. thanx

    ReplyDelete
  8. @CikMimiey: thanks MC sbb follow mama slm perkenalan dr mama...

    selamat bersahur MC...:)

    ReplyDelete
  9. @Sergeant keroro: slm perkenalan jugak dr mama...

    thanks kerorosbb dtg lawat blog mama..:)

    ReplyDelete
  10. @Nurnajwa: thanks sbb terjah blog mama yer..:)

    ReplyDelete
  11. Chakkk.. Hye ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera singgah blog ni au..
    Shera pun ade join segmen ni..

    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-sesama-blogger.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama mama.....thnks singgah arenafon

    ReplyDelete
  13. @mynayusof:thanks myna coz singgah blog mama..:)

    ReplyDelete
  14. @Pinkaholicx: thanks sbb singgah blog mama...:)

    ReplyDelete
  15. @Shaherah: thanks shaherah sbb singgah
    kat blog mama ni yer..:)

    ReplyDelete
  16. @arenafon: thanks lawat blog mama blik...:)

    ReplyDelete
  17. Marina balas kunjungan.....thanks for singgah..

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-promosi-sesama-blogger.html

    ReplyDelete
  18. @Marina

    thanks marina coz singgah sini...:)

    ReplyDelete