Thursday, August 18, 2011

SAYA BLOGGER PRIHATIN !

SALAM 1 MALAYSIA


Jom kita reramai join segmen En.Ben Ashaari
ini untuk menyokong  dan menolong rakyat Somalia
yang menderita akibat kemiskinan dan kelaparan...
Marilah kita bantu  dan sokong
Tolanglah mereka dan sebar2kan segmen ini untuk menyokong
dan menolong kanak2 n rakyat Somalia ini...
 Jom bloggers2 semua ringankan penderitaan mereka...

p/s jangan membazir ketika berbuka ingat mereka yang kelaparan di Somalia...


37 comments:

  1. @Areliff

    slm kenal areliff...mama pon join gak...:)

    ReplyDelete
  2. jom kita pakat buat amal kebajikan ^.^..
    zaty pun join jugak ..=)

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen BA
    slamat beramal :)

    ReplyDelete
  4. dtg dari segmen Abg Ben..Tahniah kerana anda prihatin!..sama-sama kita beramal di bulan mulia ini...hehehhehee

    salam perkenalan...

    http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

    ReplyDelete
  5. @Nur Eyda

    sama2 lah kita beramal yer...mama ucapkn slm kenal..:)

    ReplyDelete
  6. b'syukurlah kte di m'sia ni..

    http://akudanchenta.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan...
    amy join jugak..
    singgah n folo sini..
    nice blog...

    http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

    ReplyDelete
  8. salam ziarah,

    saya pun join sama, tanda sokongan.. !!

    http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

    ReplyDelete
  9. same2 la kite menjadi warga prihatin :)

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

    ReplyDelete
  10. salam... linda dtg ziarah blogger2 prihatin... :)

    ReplyDelete
  11. salam ziarah...
    segmen yg boleh buat kita bpikir sejenak ttg kesusahan mereka disana.
    semoga dgn sumbangan kecik dari kita dpt meringankan beban mereka. ameen.

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan..
    menjenguk ke blog milik mama...hehehe...

    ReplyDelete
  13. salam ziarah kembali...terskan beramal..;))

    ReplyDelete
  14. alep pun join

    JEMPUT SINGGAH BACA ENTRY ALEP YER...
    KENAPA BADAN MESTI KENE TOUGH

    ReplyDelete
  15. as-salam.. mai ziarah blogger prihatin.. semoga dipermudahkan segala urusan membantu mereka disana.. hehehe.. ;)

    http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

    ReplyDelete
  16. insaf kan tengok diorang. hurm, marilah kita sama-sama membantu.=)
    dah follow blog ni=)

    http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

    ReplyDelete
  17. salam singgah sini.. tengok blogger prihatin..

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. salam singgah sini.. tengok blogger prihatin..

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. @- abdul hadi abdul muti -

    kesian mereka kn...thanks sbb singgah sini...:)

    thanks dah follow mama ye..:)

    ReplyDelete
  20. @alepridz

    thanks dtg blog mama...:)

    ok nanti mama gi blog terjah yer..:)

    ReplyDelete
  21. @Pius@mR p

    slm kenal juga....
    thanks dtg lawat blog mama yer...:)

    ReplyDelete
  22. @azie5ouh!8

    hulurkan lah bantuan pd mereka yg kurang berkemampuan....selamat beramal...:)

    ReplyDelete
  23. @Ajeyy Rawk

    thanks lawat mama kat sini thanks sbb join...:)

    ReplyDelete
  24. singgah sini yer...saya pon blogger prihatin jugak..

    http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/saya-blogger-prihatin.html

    Entri Menarik Di Sini:
    1)Menarik!! Impian Wanita Zaman Sekarang
    2)Octove.com Bagi Hadiah Iphone 4
    3)Faktor Kegagalan Pelajar Universiti

    ReplyDelete
  25. dtg mmbls knjgn mama ke blog adq..hehhe..btw thankz mama ;) ..already folow u .. ;)

    ReplyDelete
  26. @abyazree

    thanks dtg blog mama n dah follow mama...:)

    ReplyDelete