Thursday, August 18, 2011

Segmen:Ucapan Hari Raya Blogger

SALAM 1 MALAYSIA

Jom join satu segmen lagi yer sebelum berbuka puasa...
Segmen kali ni adalah dari 
Sesiapa yang nak join jom lah yer...



Di sini mama ingin mengucapkan selamat berbuka puasa pada
teman2 blogger semua dan selamat menyambut hari raya
yang tidak berapa lama lagi.
Di sini mama ingin menyusun sepuluh jari memohon maaf
andai segala tuturkata dan n3 mama selama ini menyinggung perasaan 
bloggers semua...Pada kekawan mama kat alam maya ini 
jom lah kita bermaaf-maafan sesama kita yer.
Buat kawan blogger mama Wina,Iffah,Mizztina,Pinky Momma.H.J,Santri
dan pada semua yang mama tak sebutkan namanya di sini
mama mengucapkan Selamat Berbuka Puasa dan Selamat Menyambut Hari Raya.

16 comments:

  1. thnxx sbb join :D

    Selamat Hari Raya :D

    ReplyDelete
  2. @H.J

    hahaha....sepuluh jari la mama hanya aa sepuluh jari kalau 20 jari termasuk jari kaki...kih3...:)

    ReplyDelete
  3. @POP

    sama-sama....selamat hari raya pop yer..:)

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya.. tq sudi follow blog saya.. really appreciate.

    ReplyDelete
  5. @Nabila Huda

    sama2 nabila sama2 la kita membantu sesama blogger...:)

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya Mama...Kancil pun nak memohon maaf kalau ada salah dan silap dari Kancil...walaupun kita baru kenal...

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya..hehe..neway thanks ya sbb follow blog sy..blog ni dh di masukkan diruangan followers 4 dlm blog sy..

    ReplyDelete
  8. @Kancil 8349

    selamat hari raya kancil sama2 lah kita bermaafan yer...:)

    ReplyDelete
  9. @Faiz

    selamat hari raya faiz.....thanks yer sbb dah follow mama kat sini....

    thanks..:)

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya mama...maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  11. @iyan shazlind

    selamat hari raya juga utk lind...maaf zahir batin..:)

    ReplyDelete