Thursday, August 04, 2011

"NI BAJU RAYA SAYA TAHUN LEPAS"

SALAM 1 MALAYSIA



Wah...hari ini mama amat teruja sangat
coz dpt follower pelakon cantik manis Yana Samsudin
pastu Mak Dara plak wat segmen
kalau nak tahu n join klik jer kat atas tu...
Jom -jom kita join segmen Mak Dara ni yer...
Tapi kenalah jawap beberapa soalan dari Maka Dara ni...
1.Warna tema raya tahun lepas mama adalah warna
coklat gold. 
2.Anak mama yang sulung
3.Tema tahun ini adalah warna biru turquoise
4.Gambarnya


25 comments:

  1. wee :)
    biru turquoise
    wane fav gak tu.hehe :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. warna gold tuh same tema utk wedding kakak last yrs..hehe
    mesti lawa caler biru turqoise tuh..
    nnt upload la gmba bj raya thn ni..hehe

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan... kunjung balas.... 4lo gak... :-)

    ReplyDelete
  5. akak nmpk muda sgt..klu jln anak beranak mesti owg lain pk adik beradik....so sweet

    ReplyDelete
  6. @ Tentang Kita: terimakasih yer atas kata2 itu...:)

    ReplyDelete
  7. salam kenal,

    cantik baju raya kaler tu.....

    ReplyDelete
  8. @Farah hanim:yer tahun ni biru turquoise mama sekeluarga..:)

    ReplyDelete
  9. @Han Alfi: thanks yer sbb dah follow mama ...:)

    ReplyDelete
  10. @Haslinda: yer ke color wedding kak haslinda..

    blue turquoise nampak cantik okay nanti dah raya mama uploadkan gambar kami sekeluarga...:)

    ReplyDelete
  11. @Pn.Sheila:terimakasih atas kunjungan n thank coz follow mama....:)

    ReplyDelete
  12. @Maszmadi: yer ke terimakasih la sbb puji color baju raya mama tahun lepas...:)

    ReplyDelete
  13. mama... muke anak2 mama sume lebih kurang mama.. huhu... sepesen.. :)

    ReplyDelete
  14. mama... muke anak2 mama sume lebih kurang mama.. huhu... sepesen.. :)

    ReplyDelete
  15. @fara: yer ke ...ya la semua ikut mcm mama kan sepesen jer...hehehe...:)

    ReplyDelete
  16. last year tema bj raye kita kuning ala2 gold. ehee~

    nak panggil akak ker mama ni?. ehee...

    Selamat Berbuka puasa.. :)

    ReplyDelete
  17. @Miss Fyqa: yer ke...

    mama x kisah ikut miss Fyqa yg mana suka nak panggil...

    selamat berbuka ...:)

    ReplyDelete
  18. Waduhhhh terkedu Mak Dara tatkala melihat foto oleh mama Mas ni.. macam mana tak terkejut.. Cuba tengok Mama Mas kelihatan seperti sebaya dengan ketiga tiga anak gadis mama tu.. terima kasih ya kerana sudi join Babak saya ini.. nantikan ye saya akan upkan gambar Mama dan semua peserta yang menyertai babak saya ni secara berperingkat... =)

    ReplyDelete
  19. besnye kak
    dah la tu..wat famili pic..
    weewiittt
    suweet jek..=)

    ReplyDelete
  20. @Adza Irdawati aka Mak Dara:terimakasih adza kerana pujian yg teramat sgt pada mama...pd mama tu semua biasa je adza, kerana mmg kerap kali bjlan semua org akan menegur mama dgn anak2...

    best juga dpt join segmen adza ni...

    okay...terimakasih adza aka mak dara

    ReplyDelete
  21. @aimie amalina: terimaksih aimie sbb puji mama n family...:)

    ReplyDelete
  22. Seronoknya warna sedondon. Nampak sehati sejiwa gambar tu.

    Lupa nak bagitahu semalam. Mama dah ada favicon sendiri. Hehe.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  23. @Wina: terimakasih wina...

    yer la wina mama cuba buat semlm ingatkn x boleh sbb lambat betul baru gambar tu nak kuar...bila check balik dah ada plak...:)

    ReplyDelete