Thursday, August 04, 2011

Artis Yana Samsudin Jadi Follower Mama...Wah!!!!!!

SALAM 1 MALAYSIA

Hari ni x sangka mama artis
"YANA SAMSUDIN "
jadi follower mama yang ke 456
cantik nombor tu kan
Wah bestnya ada juga artis yang jadi follower mama kat sini...
Cukup2 jangan nak perasan yer mama..
Yana samsudin ni pernah berlakon filem yang jadi sebutan ramai tu
"ADNAN SEMPIT"
 *
*
Sedar oh mama sedar itu hanya seorang artis jer yang dah jadi
follower mama bukan nyer beribu pun...
x hairan pun...mama x pe relax okay ...
baru Yana Samsudin jer mama dah excited...
thanks Yana Samsudin coz jadi follower mama.


28 comments:

  1. psst mama, yana samsudin la.. hukhuk..


    alorr, bila dia nk follow MK lak...

    ReplyDelete
  2. Munna: sori la mama salah letak nama die la...bukan Yana Sulaiman yg sebelum ni tapi Yana Samsudin yang berlakon cite "Adnan Sempit" tu...sori yer mama salah letak nama die excited sgt...:)

    ReplyDelete
  3. ceh..hahaha..eksaited nie..igtkan yana shmsudin ada blog..wakenabeb la mama..hehe ;)

    ReplyDelete
  4. @Mizz: yer la mizz tersilap tulis plak excited sgt tadi...huhuhu...:)

    ReplyDelete
  5. @Fareha Rahmat: thanks yer...:)

    ReplyDelete
  6. @ Nor Shazana: yer la Yana Samsudin bukan Yana sulaiman mama tersilap plak...:)Sori yer "Yana Samsudin"

    ReplyDelete
  7. @Cik Bell: mama eksaited ni..yana samsudin ada blog gi je kat blog die..:)

    ReplyDelete
  8. meriah blog mak...

    hahahah...

    ^_^

    ReplyDelete
  9. @Fatin Farhana : suke hati mama fatin ...hehehe...:)

    ReplyDelete
  10. @Gadis: hahaha...meriah la blog mak kali ni along...:)

    ReplyDelete
  11. hahahaha...

    x lame lagi mak dh leh jadi artis jugak ni...^_^

    ReplyDelete
  12. mama!!..jeles..jeles..jeles..hahahahh

    ReplyDelete
  13. Wah blog mama diminati Yana Shamsuddin.

    Tu yang bagus tak semestinya artis, kita takleh ikut blog orang biasa-biasa sahaja kan?

    -wina1979-

    ReplyDelete
  14. @Gadis: hahaha...jgn jeles yer...
    hehehe...artis apa ?artis ayah kat umah je...:)

    ReplyDelete
  15. @Rara pinkmafia: mama cuma teruja je..hehehe..:)

    ReplyDelete
  16. @Secantik hati: jgn jeles x baik bulan pose ni..byk kn bersabo yer...:)

    ReplyDelete
  17. @Hans: alaa hans mcm biasa jer x ada
    yg berubah pun...:)meriah mungkin kot....hahaha....

    ReplyDelete
  18. @Wina: blog mama ni biasa jer wina x ada yg special nyer byk lg blog yg femes2 ....

    yer la kot...:)

    ReplyDelete
  19. ecececececececce....bestnye mama..

    ReplyDelete
  20. @Penbiru: bestttt jugak...hehehe...:)

    ReplyDelete
  21. bestnyer..nti kim salam kt yana samsuddin ea..mintk die follow sy lak..hehehe

    ReplyDelete
  22. @pemikir sejati: InsyaAllah nanti mama kirim slm kat die n suruh die follow awk plak k..:)

    ReplyDelete