Wednesday, August 10, 2011

Menarik Tertarik....

SALAM 1 MALAYSIA




Mama nak share dengan kekawan satu cerita 
petang-petang sebelum berbuka ni
yang mama rasa amat menarik hati mama...
N3 ni mama baca kat blogger ni
borakkosong cuba lihat kat sini
kalau nak tahu lebih lanjut

Mama suka info ni dan yang mama paling suka
bila tengok semut-semut tu bertukar
color mengikut warna gula yang die makan
cantik jadinya semut-semut tu...


10 comments:

  1. subhanallah... maha suci Allah yang mencipta makhluknya bermacam2 rupa dan kejadian untuk kita renungi bersama

    ReplyDelete
  2. comel semut2 tu mama...nanti kalau mama dh pkai real player tu, mama prg dkt you tube nanti kluar ikon "download this video" dkt atas video yg mama pilih tu.

    ReplyDelete
  3. hihihi..comeinye semot2 tu..hehe =)

    ReplyDelete
  4. yup..cantik semut tu..
    salam kenal..
    nice blog...

    done follow u.

    http://pecintabulan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. @Gen2Merah

    yer betul tu Gen2merah Allah maha Pencipta sekalian makhluknya...:)

    ReplyDelete
  6. @Santri T.P.I.N.I

    yer comel semut2 tu....

    mama dah wat tapi x leh la santri..:(

    ReplyDelete
  7. @Pencinta Bulan

    salam kenal juga dr mama...

    thanks yer sbb follow mama...:)

    nanti mama lawat blik k...:)

    ReplyDelete
  8. jalan-jalan ramadan...
    Singgah sebentar tengok semut yang bontot cantik....

    Salam ziarah........

    ReplyDelete
  9. @Arizakiah

    salam ramadhan n salam ziarah juga pada Arizakiah.....:)

    ReplyDelete