Sunday, August 14, 2011

MAMA MASZULL NAK KAD RAYA DARI CX

SALAM 1 MALAYSIA




Jom-jom blogger  CX'S
nak bagi kad raya...
sapa yang nak kenalah angkat tangan tau...
Jom terjah blog  CX'S...
Mama rasa masa belajar dahulu mama paling banyak dapat kad hari raya
sebab masa tu time blajar ramailah peminat 
jadi kad hari raya pun dapatlah banyak....(perasan la mama ni)
nak kata banyak x lah banyak mana pun tapi adalah dalam
30 keping kad hari raya tu...
Bila dah berkahwin n dah ada anak ni dah kuranglah 
orang nak bagi kad raya....(mood sedih)
Apa-apa pun thanks CX'S sebab ajak mama join... 


8 comments:

  1. @cx's

    sori ye cx's...
    mama dah wat n3 yg baru...:)

    ReplyDelete
  2. @Zura

    yer la zura skg ni susah nak dpt kad hari raya...

    masing2 nak bagi sms je x best cam tu yg lama lg best...:)

    ReplyDelete
  3. Pertama kali nak dapat kad raya daripada blogger. Hehe.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  4. @NA

    yer la wina first time nak dpt kad raya dr blogger...

    wina masuk la segmen ni...:)

    ReplyDelete
  5. @cx's

    wah thanks cx'...teruja nyer dpt kad hari raya...

    okay nanti mama bagi alamat mama...:)

    ReplyDelete