Tuesday, August 02, 2011

JOM JOIN SEGMEN WEDDING ANNIVERSARY....SEGMEN DI LANJUTKAN....!!!!

SALAM 1 MALAYSIA


ASSALAMUALAIKUM
Segmen ini mama lanjutkan sehingga 15 Ogos ni
jom join n support segmen pertama mama ini k... 
entry tempohari mama pastekan balik yer...
jangan terkeliru yer dear...
 Hai kawan-kawan mama dan blogger2 semua!!!!
Berita baik buat semua kat sini mama nak buat satu segmen k....
Tujuan mama adalah untuk mencari lebih ramai kekawan kat sini 
 dan nanti senang mama nak keep n touch u all semua... 
Awal bulan depan anniversary mama yang ke 25 tahun jadi 
 secara kebetulannya  mama nak kongsikan 
ini bersama u all blogger semua......
Yang best nyer tahun ni anniversary mama tarikhnya bersamaan dengan 
awal Ramadan jadinya marilah semuanya join contest ni n sambil
menyambut bulan Ramadan Al-mubarak nanti... 
 Jadi mama nak semua blogger join mama untuk
mendapatkan lebih ramai kekawan antara kamu semua
dan nanti mama boleh merayau,menjengah blog u all nanti..
*
*
Simple je syarat-syaratnya:
 1-Sila buat satu entry pendek yang bertajuk : CELEBRATE ANNIVERSARY
  Tak kisahlah apa-apa celebrate u all 
tunang-sendiri atau kawan2,mak,ayah dan sesiapa pun
besday-sendiri atau kawan2,mak,ayah dan sesiapa pun
kawin-sendiri atau kawan2,mak,ayah dan sesiapa pun
2-Letakkan gambar anniversary tu sekali yer..
(Gambar menarik n istimewa pada anda)

 3-Entry itu mestilah ada header seperti di bawah....copy jer



 4-Post entry dan  jangan lupa letak link tau

 5-Syarat pilihan (suka hati) nak follow mama atau tidak(kalau follow
lebih senang mama nak jejak u all)
*
*
KELEBIHANNYA:
1-Lebih ramai dapat kekawan bloggers baik yang lama atau yang baru
2-Dapat eratkan silatulrahim sesama bloggers
3-URL kamu tersenarai dan nanti mama tolong promotekn blog
4-mama follow u all balik nanti
5-Dapat hadiah pada sesiapa yang bertuah
*
*
*
Hadiah-hadiah istimewanya:
 Hadiah pertama top-up rm 30
 *
*
Pengadilan:
 Akan diundi melalui gambar yang  menarik
dan istimewa...
*
*
Tarikh Mula: 05 Julai 2011
 Tarikh Tutup: 2 Ogos 2011
Tarikh dilanjutkan hingga 15Ogos 2011

21 comments:

  1. wah mama..dah masuk jubli perak dah tu..maknya mama kawin masa saya umor 5 tahun..uhuhuhu...tahniah mama maszull semoga bjaya sampai ke jubli emas pulak ye :)

    ReplyDelete
  2. Pen Biru: thanks yer sbb wish kat mama...

    oh yer ke...

    thanks yer mudah-mudahan InsyaAllah...:)

    ReplyDelete
  3. mama..siyesli MK xpenah smbut anni dgn BF even dh mauk 4thn.. hukhuk.. nk join tp xde gmbr.. so tgk je la..

    ReplyDelete
  4. Mizz: okay x join x pe tengok je...:)

    ReplyDelete
  5. salam mama..
    citra nk joint..
    happy anniversary!!!!

    http://citrananizam.blogspot.com/2011/08/celebrate-anniversary.html

    ReplyDelete
  6. Citra Nanizam: thanks coz join segmen mama ni k..:)

    ReplyDelete
  7. Mama,

    Saya pon mama gak..tapi mama yg baru ade anak kecik la..hehehe. nak join ni mama,tp nk tanya ckit, nak kena buat n3 baru ke? atau boleh guna n3 yg dh sedia ade?

    ReplyDelete
  8. suriati: boleh join kalau dulu dah ada hantar gunakn yg lama jer just copy pastekn kat link mama yg baru...:)senang...:)

    ReplyDelete
  9. sorry ye mama sebab tak boleh join.agak bzy.. btw, tq sudi invite join segmen ni..

    moga berkekalan dengan encik suami sampai akhir hayat ye.. aminn..

    ReplyDelete
  10. Nabila Huda: thanks yer nabila coz dtg lawat mama kat sni..alhamdullilah...:)

    ReplyDelete
  11. salam mama,

    abby nak join tapi takda pic.
    abby tengah selongkar2 lappy ni kalau ada pic yg sesuai ya...

    InsyaAllah kalau dah dpt pic,abby join...:(

    ReplyDelete
  12. Abby Salvatore: thanks yer...kalau ada nanti join k..:)

    ReplyDelete
  13. Mama, saya dah buat artikel segmen mama ni.

    Jenguk tau. Kalau tak jelas bagitahu cepat-cepat. Hehe.

    http://me-soul-searching.blogspot.com/2011/08/celebrate-anniversary.html

    ReplyDelete
  14. @Wina: ok thanks yer nanti mama pi tengok kat blog wina...

    mekacih sbb join...:)

    ReplyDelete
  15. mama nii firsttime nak join GA..tp nak tanya..xkisah ke date besday@annversery tuu dh lepas or blum kan...

    ReplyDelete
  16. Salam mas..ariana dah join sebagai tanda sokongan dan memeriahkan lagi..jom lah singgah..
    http://arianasstorys.blogspot.com/2011/08/celebrate-anniversary.html

    ReplyDelete
  17. salam mama...hihiii firstime mencuba nasib niii...trima kasih jemput tau...nanti singgah2 kt kt blog yus tau...

    http://yuszcolloction.blogspot.com/2011/08/celebrate-anniversary.html

    ReplyDelete
  18. @yuszma yaacob: thanks yus coz join segmen mama ni yer..

    nanti mama lawat blog..:)

    ReplyDelete
  19. @Ariana: thanks ye coz join segmen mama....

    nanti mama dtg lawat blog:)

    ReplyDelete
  20. @yuszma : boleh mama x kisah dah lepas ke atau belum janji ada gambar...:)

    ReplyDelete
  21. nak join tapi tak tau nak tulis apa //ahakahak....

    ReplyDelete