Saturday, August 06, 2011

Follower Mama Yang Ke 500

SALAM 1 MALAYSIA


Terimakasih mama pada semua yang datang
dan menyokong blog mama ni...
X sangka mama follower mama dah meningkat
ke 500 orang rupa-rupanya...
Ok hari ni mama nak bagitahu kekawan semua bahawa
follower mama yang ke 500 adalah seorang jejaka yang
handsome,kacak,sedang menyambung pelajarannya ke peringkat
Master di Universiti Kebangsaan Malaysia
dalam jurusan Master Of Philosophy...
Follower itu adalah 
nak tengok blog die klik jer kat nama die tu..
Thanks ye Abg Yen sebab jadi follower mama yg
ke 500 tadi...



10 comments:

  1. Tahniah mama dapat follower yang ke 500...teruskan usaha lagi...mana tahu dapat kejar blogger otai...hehehe

    ReplyDelete
  2. @Kancil 8349:thanks kancil...tapi kalau nak ikutkn follower abg ben x larat rasanya...tu dah blogger otai mana boleh sama dgn kita yg baru ni...:)

    ReplyDelete
  3. @aimie amalina: thanks yer aimie ...

    awk pun apa kurangnya top 10 pengkomen blog mama...

    thanks ye sbb sokong mama ...:)

    ReplyDelete
  4. pewwwitt mama, ramai peminat..
    tahniah ye =]

    ReplyDelete
  5. @Fiq: biasa jer la tu fiq....

    thanks yer...:)

    ReplyDelete
  6. salam...
    wah terharunyer hehehe...
    sy ke tu tp asal tulis kacak...kacak ke ni malu sy ni hahaha...

    sy biasa2 je mama...

    papepun tq ya

    ReplyDelete
  7. @abg Yen: thanks dtg lawat blog mama..

    apa yg nak malu nyer...

    okay apa...
    mekacih yer...:)

    ReplyDelete
  8. Tahniah ! wah..dah 500 followers ye.kita ada persamaan..ada 3 org anak dara yg sdg remaja:).
    salam ramdahan dan slmt maju jaya dlm berblog:)

    ReplyDelete
  9. @ariana: thanks ariana...

    oh ya ke ariana ada 3 org anak dara ye....

    slm ramadhan juga utk ariana...:)

    ReplyDelete