Thursday, August 11, 2011

Dah Sampai Baju Kelab Blogger Ben Ashaari...

SALAM 1 MALAYSIA




Hari ini mama nak kongsi cite ngan kekawan semua
mama baru terima parcel dari Kuala Lumpur tadi...
Parcelnya adalah 
  baju t'shirt Kelab Blogger yang mama order dahulu...
Cantik baju t'shirtnya pada sesiapa yang dah order
mesti dah sampai jugak kan...
Sebenarnya t'shirt ini banyak color tapi mama pilih warna hitam
sebab hitam itu menawan (perasaan plak mama ni)
 Jom kongsi gambarnya
bersama-sama mama kat sini sebab 
mesti colornya berlainan kan dengan yang kekawan order tu
boleh kita kongsi bersama2 gambarnya...
Mama order dua helai satu untuk mama
dan satu lagi untuk hubby mama...
Jom kita tengok bajunya kat bawah ni...

Bahagian depan nyer...

Bahagian belakang nyer 
ada tertulis link blog kite...

Sampul parcel tadi...


16 comments:

  1. wah...bestla mama dpt bj ni. sy tk sempt nk tempah masa tu...

    ReplyDelete
  2. http://gettingintolove.blogspot.com/2011/08/selami-jiwa-keibuan-bersama-mama-mas.html

    penghargaan kepada follower unik sireh puteh...
    terima kasih...
    hehehehe..

    ReplyDelete
  3. @Santri T.P.I.N.I

    oh yer ke...nanti ada second round order...

    masa tu boleh la santri order....:)

    ReplyDelete
  4. @Sireh Puteh

    oh yer ke...thanks la ye...

    nanti mama dtg lawat blog sireh Puteh..:)

    ReplyDelete
  5. mama tmpah jugakk

    yeah

    smpai la kot ai punye

    ReplyDelete
  6. sy nk order, tp dh bue date ... so terlepas.. sedey laa mama =(

    ReplyDelete
  7. akak pun ada order tp blom sampai.. lambat la pulak orang jhr dah dapat selangor plak blom.. issshhh

    ReplyDelete
  8. huaaaaaaaaaaa sy punya x sampai lg ;(

    ReplyDelete
  9. wah bestnya..lela x dpt lg dh kol mak kat kg dia kata lom ada. huhuhu nanti leh bawak balik doha t-shirt ni

    ReplyDelete
  10. @Iffah Afeefah

    yer iffah mama pun tempah jugak...
    dah sampai tadi...:)

    ReplyDelete
  11. @Cik Ct

    yer ke...tapi die org kata ada second
    round utk order...

    jgn sedey2 yer...

    dpt jugak nanti...

    ReplyDelete
  12. @aimaniman

    oh ye ke...mungkin die hantar ikut turutan kot...

    jadi mama dpt dulu la agaknya...

    ReplyDelete
  13. @..cik gugu..

    sabar yer die org hantar ikut turutan
    nanti dpt la tu jgn takut yer...:)

    ReplyDelete
  14. @Lelord

    die ikut turutan tu nanti smpai la...

    wah siap nak bawa balik doha lg...:)

    jauh t'shirt ni berjalan...:)

    ReplyDelete
  15. salam mama.. jeles ni sbb mama dh dpt.. sy xorder lg.. mcm mn nk order ye mama??

    ReplyDelete
  16. @mizzkechique

    salam mizz...jgn jeles kan boleh order lagi...

    semalam mama terbaca kat n3 otai abg Ben kita minggu depan ada second order cuba mizz tengok kat n3 otai kita die bagitahu mcm mana nak order...mesti ada punyer...

    selamat berjaya yer...:)

    ReplyDelete