Monday, August 22, 2011

"Blogwalking Sebelum Raya"

SALAM 1 MALAYSIA







Jom join segmen lagi hari ini
mama hari ni sibuk nak join segmen je..
Pada sesiapa yang nak join segmen Lulu ni jom 
Di sini mama ingin mengucapkan selamat hari raya buat kekawan
mama kat alam maya ni.Mama sangat berbesar hati kerana ramai yang
menyokong blog mama selama ini.Pada kawan yang selalu dok komen n3 mama,,
mama ucapkan ribuan terimakasih kerana selalu 
singgah kat blog mama yang biasa-biasa ini.Pada yang selalu datang  
dan pada sesiapa yang mama lupa letak namanya mama mohon maaf yer..
Akhir sekali mama ucapkan "Selamat Hari Raya" pada semua kawan yang ada
di alam maya ini dan maaf zahir batin dari mama buat semuanya.


32 comments:

  1. Mama..... Selamat hari raya... nak duit raya boleh tak ??? :)

    ReplyDelete
  2. sama-sama juga mama, sy pun nak minta maaf zahir dan batin yer... trm kasih mama!

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dan Selamat Hari Raya Aidilfitri daripada Kancil...

    wah..nama kancil lagi lagi...terima kasih mama...
    jom singgah ke blog kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-lulu-pages-blogwalking-sebelum.html

    ReplyDelete
  4. @Eema Eshya

    boleh apa salahnya dtg la rumah boleh dpt wet raya...:)

    ReplyDelete
  5. @Kancil 8349

    mekacih kancil...nanti mama lawat blog kancil...:)

    ReplyDelete
  6. mama! selamat hari raya in advance.bolela beraya rumah mama ye..hehe.

    ReplyDelete
  7. @izzah zubir

    selamat hari raya izzah...boleh dtg la...:)

    ReplyDelete
  8. Kunjung mengunjung dari segmen Lulu Caldina.

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/08/segmen-blogwalking-sebelum-raya.html

    Salam aidilfitri. Mohon maaf andai ada silap dan salah sesama kita jika ada yang tersinggung dan tersalah faham..

    Maaf Zahir dan batin untuk 1 syawal yang kian menjelang. Moga sisa-sisa Ramadhan yang ada kita tingkatkan amal dan ibadah sebanyak yang mungkin.

    ~Ikhlas dari saya Gen2Merah. Salam kemaafan~

    ReplyDelete
  9. @Gen2Merah

    terimakasih Gen2Merah sbb dth blohwalking kat blog mama ni....

    sama2lah kita bermaaf-maafan dan segala salah silap harap dimaafkn andai ada terlanjur kata bicara mama selama ini...

    selamat hari raya...:)

    ReplyDelete
  10. Terima kasih mama. Mama pun rajin melawat blog Wina :)

    -wina1979-

    ReplyDelete
  11. @NA

    thanks wina sbb selalu juga dtg blog mama yg biasa2 ni...:)

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya aidilfitri..
    moga syawal yang dinanti membawa seribu kegembiraan..
    berhati-hati memandu dan moga selamat balik kampung..


    singgah dari segmen Lulu..

    ReplyDelete
  13. @aizamia3

    selamat hari raya juga utk aizamia...

    semoga pulang dgn kegembiraan dan memandu dgn berhati ye...")

    thanks sbb dtg blog mama...:)

    ReplyDelete
  14. hai dear, ryn singgah cnie dri segmen LULU CALDINA. .
    salam perkenalan :))

    okeyh, smentare sempat nie, ryn nak mitak maaf if ade wat sala or silap spanjang b'blogging nie. . al maklum la, first year braye as blogger :)) hehe. . lastly, ryn nak ucap SELAMAT ARY RAYE ! yeayyh. . nak duit raye buleyy ? =p

    ReplyDelete
  15. @syerz eyryn

    thanks yer sbb lawat blog mama...
    nanti mama lawat blog blik..:)

    ReplyDelete
  16. salam lebaran, maaf zahir dan batin daripada WARDAH ALISYA

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya dari QESAH QASEH jgak..=)
    maaf zahir batin..=)

    ReplyDelete
  18. Salam ukhuwah..

    Selamat Hari Raya Aidilfitri...

    Maaf Zahir Batin :)...

    ReplyDelete
  19. @ziraziz

    salam zira...selamat hari raya maaf zahir batin...:)

    ReplyDelete
  20. selamt hari raya maaf zahir dan batin dari arulchelsea..

    http://arituarini.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

    ReplyDelete
  21. selamat hari raya. ampun maaf dipinta. duit raya lebih hulur sama naa. :)

    ReplyDelete
  22. @::Cik Pija::

    selamat hari raya maaf zahir batin...:)

    ReplyDelete
  23. hye!!! syieda datang buat lawatan raya... hikhik...

    selamat hari raya maaf zahir dan batin...
    semoga raya tahun ini lebih ceria..^_^

    ReplyDelete
  24. @syieda_joy

    selamat hari raya....
    thanks lawat mama kat sini...:)

    ReplyDelete