Monday, August 22, 2011

Berbuka Luar Setelah Penat Mengemas....Menu Simple...

SALAM 1 MALAYSIA

Bila penat dah melanda semalam sibuk dok mengemas rumah
bila nak berbuka malas nak memasak...
Apa lagi carilah tempat berbuka yang senang dan cepat...
Tempat yang senang dan sedap masakannya 
adalah kat food court Tesco Plentong...
Lepas berbuka boleh lagi pergi tesco shopping2...
N3 shopping mama tulis esok k...
hari ni kita tengok menu simple yang kami semua order...

 Tom Yam Campur

Kangkung Goreng Belacan

Sayur paprik Ayam

14 comments:

  1. halamak mama ...sempoi la menu dia.dh lama tk pekena tomyam . wuhuuu terliur ni ma.. :)

    ReplyDelete
  2. @izzah zubir

    mmg sempoi lauk ni....tapi best juga....:)

    ReplyDelete
  3. wah...sedapnya mama. tak tahan tgk tomyam tu....

    ReplyDelete
  4. wa3.buka kat lua pon bes nih
    hehehehehehe
    x penah smp tesco pelentong agi mama
    ehehehe.

    ReplyDelete
  5. Nampak best smuanya,,memang patut makan kat luar sebab dah penat mengemas kan..nak2 kalau dapur pun baru dicuci..syg nk guna..hehe

    ReplyDelete
  6. @Santri T.P.I.N.I

    santri suka makan tom yam ke...
    mmg best...

    ReplyDelete
  7. @aimie amalina

    oh ye ke tesco plentong jauh sikit la dr skudai ni...:)

    ReplyDelete
  8. @ariana

    x ada la ariana biasa je...
    mmg betul tu kalau dapur dah bersih malas nak gunakan...:)

    ReplyDelete
  9. Lauk semua sedap-sedap. Aha makan sambil membeli-belah. Wina bila entah nak pergi. Semalam mak ajak Wina malas sebab siang panas :)

    -wina1979-

    ReplyDelete
  10. @NA

    ye la wina berbuka sambil shopping...

    wina dah shopping ker...:)

    ReplyDelete
  11. simplenya mama...tapi semua tu memang sedap...Kancil suka makan semua tu...rindu plak dengan warung di batu pahat...di sanalah kancil makan selalu...hehehe...(time blajar di maktab)

    ReplyDelete
  12. @Kancil 8349

    oh ya ke kancil pernah dok batu pahat yer...batu pahat makanan nya masih murah2 lg kn...:)

    ReplyDelete
  13. sedapnya kangkung goreng belacan tuu

    ReplyDelete