Wednesday, July 20, 2011

Arggggggrrrrrrr!!!!!!!!!!! Bengang....Bengang!!!!!!!!!

SALAM 1 MALAYSIA 



Pagi-pagi jer dah buat mama angin hari ni...
Mama pergi Majlis Perbandaran Johor bahru
pagi tadi atas sebab urusan peribadi la..
Parking kat situ penuh pusing2 dah 
berkali pusing masih x de parking...
jadi mama berhenti tepi sambil tunggu kalau2 ada someboday yang akan kuar
memang nasib mama baik ada seorang pakcik nak kuar dari park tu
mama kira mama nak parklah kete kat situ
bila pakcik tu dah kuar 
boleh plak seorang mamat ni terus jer masuk
tempat parking tu dengan selambanya...
apa lagi anginlah satu badan mama..
menyirapnya darah mama tadi
mama bunyikan hon pada dia, die boleh dengan muka x bersalah 
dan selamba die kuar dari kete terus je blah...
kurang ajar betul manusia yang macam ni
x kira orang ada ke x main bohhh jer....
die ingat mama perempuan boleh je suka2 wat macam tu....
argggggrrrrrrrrrr!!!!!!!dah lah kepala mama memang tengah bengang
lagilah bertambah2 bengangnya....
 bengang n sakit hati betul manusia yang mcm ni
kat muka bumi Allah...
pada blogger2 janganlah berkelakuan macam mamat bodoh tadi
buat orang menyampah n menyumpah die jer...


14 comments:

  1. ini betul boleh buat angin satu badan..gerr..

    sabaq..sabaq..:)

    ReplyDelete
  2. ingatkan sape..tekojut den..haha

    ReplyDelete
  3. iz: yer la iz mmg angin satu badan pun...sabo jer la...

    cik lynn: ingatkan sape ek....boleh plak tekojut...hehehe...

    ReplyDelete
  4. ha ah..kuang assam btol kan??? ada jugak yg nak kena bakor karang..heheh

    ReplyDelete
  5. betul tu pen biru mmg nak kena bakor mamat ni...:)

    ReplyDelete
  6. itu mmg membuatkan satu badan hangin...:p

    ReplyDelete
  7. Dia tak nampak ke mama tunggu giliran nak masuk parking tempat pakcik tu? Isk memang orang yang jenis potong queue. Takpelah mama sabar jerla. Sekurang2nya dapat pahala sabar.

    ReplyDelete
  8. Tambahan komen, ni takde kena-mengena dengan tajuk. Saya nak ucap terima kasih sebab masukkan saya dalam bloglist.

    Apapun terima kasih sangat sebab saya ni blogger biasa sahaja.

    Tak publish pun takpe sebab yang penting saya nak beritahu pada mama:)
    Moga mama ceria selalu

    ReplyDelete
  9. kalau sy la..."kasi calar itu mamat punya kereta" ha3...

    ReplyDelete
  10. lind: mmg buat satu bdn hangin tadi..

    ReplyDelete
  11. Na:nampak kot tapi die buat2 x nampak jer...mmg sabar time tu..thanks na sbb follow mama yer...sbb mama suka isi blog na...boleh kn...:)

    ReplyDelete
  12. mizz: kalau mama langgar die pasti mama plak yg kena ganti kete die baik biarkn ada masa die yg kena plak...:)

    ReplyDelete
  13. zira: biarlah org mcm tu ada balasannya nanti..:)

    ReplyDelete