Wednesday, July 20, 2011

Teruja Sangat Sebab Ben Ashaari.....

SALAM 1 MALAYSIA


Hari ini mama happy sesangat coz mama tak sangka betul
blogger terkenal n famous macam
sudi jadi follower mama yang ke 238 di alam maya ini.
Memang2 tak percaya mama bila terlihat gambar
 Ben Ashaari kat kotak follower mama
semalam....
Wah!!!! betul ke blogger terkenal ni ????
Ya betul la... mama rasa begitu teruja sangat
 sebab Ben Ashaari seorang blogger
terkenal ni sanggup nak jadi follower kat blog mama
yang tak seberapa dan serba kekurangan ini...
Terimakasih buat Ben Ashaari 
mama ucapkan semoga Ben Ashaari 
jadi seorang blogger yang istimewa
dikalangan blogger2 di Malaysia ini.
Semoga hasil penulisan Ben akan sentiasa jadi sebutan 
dikalangan blogger-blogger semua dan makin ramai followernya yer...



10 comments:

  1. slm....thanks kamihidup...:)

    ReplyDelete
  2. salam kunjungan...wah, tahniah kerana berjaya menjadi pilihan abg ben utk follower..susah tu. apa2 pun tahniah.!!

    ReplyDelete
  3. mama caca pun jd follower awak..time kasih sebab sudi jenguk blog mama caca yg tak seberape tu ye..salam perkenalan..

    ReplyDelete
  4. santri :thanks yer..apa2 pun thanks kat ben Ashaari...:)


    Mama caca: thanks jd follower mama slm b'kenalan jugak...:)

    ReplyDelete
  5. salam ziarah lagi...baru tersedar yg abg ben jadi follower...hu3 mcm mana boleh trlepas pandang...

    ReplyDelete
  6. KITA TUNGGU ABG BEN JD FOLLOWER KITA NI BILA YEA...!

    ReplyDelete