22 June 2018

# besday girl

HAPPY BESDAY TO ME

ASSALAMUALAIKUM..
Happy Besday To Me | Pagi di hari lahir dah berada di Legoland...dapat jenjalan sekejap ke sini pun dah cukup membahagiakan hati rasanya...tak adalah mama ke sini bukan nak jenjalan masuk ke legoland tapi reedemkan tiket kawan hubby dan blogger Diya Nadia...jadi bila dah ke sini sempat juga masuk kat bahagian depan legoland ni jer tengok die orang buat persembahan raya...
Sempat posing sekejap kat Medini Mall ni...
Besday girl nak posing jap hari ni...
Jumpa juga blogger Diya Nadia tadi...nak bawa hero-heronya berjimba di legoland...nampak kurus sikit dia... penat agaknya melayan 4 hero-heronya...sorry diya sebab dapat jumpa sekejap jer tadi...panjang umur kita jumpa lagi yer...
Sementara nak tunggu Diya sampai tadi sempat berjumpa dengan pelakon drama "Halalkan Hati Yang Ku Curi" ni artis FarahNabila...cantik dan manis orangnya...sempat juga berposing bersama dengannya tadi...

p/s HAPPY BESDAY TO ME

14 comments:

  1. Happy birthday mama.. semoga sentiasa gembira selalu

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan selamat pagi sabtu ibu ucapkan. Sambung raya hari cuti ni. Sannah helwa. Selamat hari lahir sis maszul

    ReplyDelete
  3. bestnyeee jumpa kak nadia n cik farah nabila..hihihi

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday Ma! - www.ceritamak.com

    ReplyDelete
  5. Selamat Menyambut Ulang Tahun dan Selamat Hari Raya Aidifitri.

    Semoga Mama Mas Zull ceria selalu.

    ReplyDelete
  6. Mama masa muda2 dulu mesti lawo macam Farah Nabila sebab macam ada iras2 la senyumannya tu

    ReplyDelete
  7. Mama singgah raya petang ahad ni. Semoga sis maszul. Selamat hari lahir sambil menyambut syawal nan indah ini

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday Ma! Birthday kita esok~ Hu hu hu

    ReplyDelete
  9. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  10. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday mama..
    JanjiKita

    ReplyDelete
  12. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  13. Happy belated Day Mama...
    Moga bahagia bersama insan-insan tersayang ..

    ReplyDelete