21 July 2017

# Muhamad Darwisy Zulkarnain

ATOK BELIKAN GAMES UNTUK DARWISY

ASSALAMUALAIKUM...

Darwisy sibuk sangat nak games ini..merengek nakkan games yang warna pink...macam-macam budak sorang ni...bila ke Kipmart tadi atok terpandangkan games ni...harganya pun adalah harga atok mampu beli...


Kalau bawa Darwisy rasanya memang tak nak dengan color yang ada ni..nasib baik Darwisy tak ikut hanya atok dengan grandma jer yang keluar jadi atok belikan jer...


Beli juga satu untuk Darwisy yang color biru cair tu...masa atok bagi kat Darwisy tadi dia nangis nak juga color pink...pujuk-pujuk akhirnya boleh juga Darwisy terima...akhirnya dak Darwisy dah boleh guna sendiri games tu...

p/s sayang cucu lebih dari sayang anak...

1 comment: