21 July 2017

# Lazada

SHOPPING GUNA VOUCHER LAZADA

ASSALAMUALAIKUM..
Ya Allah !! Seronoknya dapat bershopping di Lazada Malaysia..terimakasih Lazada kerana membuat penukaran hadiah voucher mama dari rm100 ke rm150...kali ni memang betul-betul mama bershopping sakan lepas raya la...kebetulan anak mama nak berpindah jadi mama bagi dinning set mama kat dia oleh itu terpaksalah mama cari dinning set yang baru jadi terpaksalah cari dining set yang besar untuk 8 kerusi....kebetulan ada voucher dari lazada ni jadi bolehlah mama gunakan terus...jom kita tengok barang yang mama beli dari lazada ni...


Helsinki Dinning Set berharga rm1,099.00 ...banyak dan besar sikit mejanya...ramai juga boleh duduk sekali...keluarga mama dah semakin membesar dan akan ada pertambahan ahli keluarga baru jadi perlulah sediakan meja yang lebih besar untuk kami sekeluarga nanti..lagi pun tengah ada harga offer tu...


Ini adalah barang permintaan hubby mama nak Car 2 Ton Hydrulic Floor Jack...senang kata hubby kalau tayar pancit ada jack besar ni...
LINK )


Satu lagi barang yang mama beli adalah Gersby Book Case ni...banyak cara boleh digunakan selain susun buku diatasnya...mama ingat nak letak kat dapur untuk letak barangan kering atau pinggan mangkuk..tengoklah macam mana nanti tunggu barangnya sampai dulu...
(LINK)


p/s Thanks Lazada Malaysia..tunggu Baby Fair pula yer..


6 comments:

  1. Selamat bershopping . Meja makan baru tue

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekacih...aah meja baru...

      Delete
  2. uih...ni bukan rm100 lagi nih..hadoii..betul2 shopping ni mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah eda...gila sakan mama ni bersoping...

      Delete
  3. ma..kita pun berkenan dining set tu..cantik kan..

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg cantik hernee...tu yg yg ingat ada 8 kerusi bila asyik tengok gambar jer...

      Delete