HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Sunday, May 28, 2017

CERITA 2 HARI SEBELUM PUASA

ASSALAMUALAIKUM...
Ini cerita 2 hari sebelum puasa...bawa budak kecik ni ke Tesco sebab nak cari stok lauk untuk berpuasa...asyik berposing jer dengan cuney kat set belakang...

Alahai budak ni...dia pula yang over ambil gambar...guna handphone grandma pula tu! memang makin berat la handphone grandma dengan gambar dak Darwisy ni...

Dah siap beli belah turun jer dah cakap nak makan mee pedas kat food court pula..memang suka sangat dak Darwisy makan mee goreng pedas untuk set budak kat sini...Laju jer nak makan...alahai Darwisy panas mee tu ! kena tiup dulu...

Cuney pun makan juga..cuney order nasi goreng kampung pula..grandma dan atok minum air saja...


Dah kenyang la tu makan mee goreng pedas dengan air cool blog..comot mulut makan mee pedas tu...

p/s layan kerenah cucunda...

1 comment: