HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Monday, February 20, 2017

DATING..ADA JER YANG MENYELIT...

ASSALAMUALAIKUM...
Inilah rutin bila hujung minggu kami...mama sekeluarga akan meronda dan jenjalan ke tempat yang disukai...kali ni kami ke Aeon Tebrau pula...suka sangat datang ke sini macam-macam perubahan telah ada di sini..jumpa jer tempat yang menarik apa lagikan ! Buka handphone terus ambil peluang ambil gambar..hubby mama pula kali ni ikut je kata isterinya ni...kalau tidak susah sangat nak bergambar...



sesekali dapat juga bergambar dengan hubby mama ni...


asal jumpa tempat yang menarik mesti nak berhenti untuk posing sekejap mama ni..


konon-konon nak peeling dating la tu...tapi sekejap lagi mesti ada yang datang nak menyelit pula..


ini dia si kecik grandma ni dah datang...dah mula menyibuk la ni...nak juga berposing..


kali ni posing dengan atok pula...memang dah tak beri peluang grandma dan atok berposing lagi la..


Baru cuney nak posing dia pun nak menyelit juga sekali...


posing dengan atok lagi...grandma dah tak ada peluang nak posing dengan atok lagi la lepas ni...


Darwisy ! Darwisy ! suka sangat nak join posing juga yer..


p/s saat indah bersama family dan cucunda kesayangan...


4 comments:

  1. set up aeon ni sama dengan set up aeon shah alam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yer ke farah...yer la mungkin mereka nak samakan suasana dlm pasaraya aeon ni agaknya kn..:)

      Delete
  2. Kakak tengok en zul macam dah kurus sikit
    Diet menjadi ni:)

    Awisy biasalah mana boleh tak menyelit:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak mmg dah susut berat badan en.zul ni...mmg kena diet kalau x susah juga nanti nak kawal sakit yg ada...:)

      Delete