JIRAN TETANGGA

Monday, January 2, 2017

FREE NAME CARD DARI PIXAJOY

ASSALAMUALAIKUM....
Hari ini dah hari isnin minggu pertama tahun 2017...sekejap jer masa dah berlalu..dah tahun baru 2017 rupa-rupanya....pada kawan-kawan macam mana dengan azam di tahun baru ni?semoga apa jua yang diazamkan untuk tahun ini akan dapat dilaksanakan...


Kawan-kawan nak kad nama percuma ni tak..? Kalau nak cuba klik link PIXAJOY ini...pilih saja patern yang disukai dan ikut saja cara-cara membuatnya di situ..kalau nak buat patern and edit sendiri pun boleh...tiada cas dikenakan hanya cas penghantaran saja dikenakan sebanyak rm8.48 saja...mama pun dah cuba membuat kad dari Pixajoy ni tempohari and dah dapat pun kadnya..rasanya okaylah kad ni pada mama...saja-saja nak juga mencuba membuatnya... 

p/s mcm blogger femes pulak nak berkad nama mama ni...

7 comments:

  1. Allhamdulillah... cantik mamazul kad tu... bgs gak ada name card tuk blogger ni...

    ReplyDelete
  2. hehe..mana tau lepas buat kad nanti jadi blogger famous

    ReplyDelete
  3. saya tak buat lagi kak..hhuu..asyik xde mase jek.

    ReplyDelete
  4. in sha Allah Sal...saja2 buat kad ni...:)

    ReplyDelete
  5. Pixajoy ka pixyjoy? Thn lps sy buat dgn pixajoy..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf murni ...pixajoy rupa2nya...tersilap taip ni...mata pun dah kabur2 mcm ni la jadinya...nasib baik murni bagitahu...x perasan pula mama...mekacih bagitahu mama yer...

      Delete

GRANDMA ON PAPER

GRANDMA ON PAPER