JIRAN TETANGGA

Sunday, December 18, 2016

HUJUNG MINGGU BERJIMBA BERSAMA FAMILY

ASSALAMUALAIKUM...
Bila cuti hujung minggu ada saja tempat nak bawa cucunda grandma berdua ni jenjalan...kali ni kami sekeluarga bawa Darwisy dan Damia jenjalan ke Aeon Kulai...sempat berposing di situ...



 posing bersama-sama cucunda kesayangan grandma ni...


Darwisy,grandma,atok dan Damia posing bersama-sama...


Sempat bermain sekejap di playground yang ada di Aeon Mall ni...Darwisy ni sempat pulak peluk patung Hello Kitty kat belakang tu..Hello Kitty tu kan color pink memang seronoklah dia...


Damia hepi sangat dapat jenjalan yer...



seronok rasanya di hati grandma dapat tengok cucunda berdua ni membesar di depan mata..sekejap jer masa berlalu..dah besar cucunda grandma berdua ni...semoga akan terus membesar menjadi anak yang soleh dan solehah yer...

p/s cucunda kesayangan grandma...

2 comments:

GRANDMA ON PAPER

GRANDMA ON PAPER